Νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέλιος Αγγελούδης
Ο Στέλιος Αγγελούδης INTIME

Πανηγυρική νίκη στον δήμο Θεσσαλονίκης πέτυχε στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Στέλιος Αγγελούδης. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι ο Στέλιος Αγγελουδης, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών, με καταμετρημένο το 97% των ψήφων.

Ο Στέλιος Αγγελούδης, με τον συνδυασμό “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη”, συγκεντρώνει ποσοστό 67,34%, ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, με τον συνδυασμό “Ναι στη Θεσσαλονίκη”, έρχεται δεύτερος με ποσοστό 32,66%.

Σημειώνεται ότι στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε λάβει 27,33% και ο Στέλιος Αγγελούδης 25,74%.

Aγγελούδης: Τώρα είναι η ώρα της δουλειάς

Στην πρώτη του δήλωση, εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Αγγελούδης ευχαρίστησε όλους τους Θεσσαλονικείς και τους συνεργάτες του, κάνοντας λόγο για μεγάλη νίκη.

«Σας αγαπώ πολύ όλους, η πόλη μας μίλησε, οι πολίτες μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς, είναι δική μας η ευθύνη να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους με τη δουλειά μας, τώρα είναι η ώρα της δουλειάς για τους ανθρώπους της πόλης μας» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τους εθελοντές και τους υποψηφίους. Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία όλη μαζί. Δεν περισσεύει κανείς, τώρα ξεκινάμε, τώρα θα ανταποδώσουμε στην πόλη όλα όσα της χρωστάμε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με συγκινήσατε».

Ζέρβας: “Πλήρως σεβαστή η κρίση των πολιτών”

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολίασε νωρίτερα και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπου μεταξύ άλλων, κατέστησε σαφές ότι “σέβεται την κρίση των πολιτών”.

“Σε όλη τη διαδρομή είχα γνώμονα την εξέλιξη της πόλης σε όλους τους τομείς. Δεν κρύφθηκα ποτέ και πήρα προσωπικό κόστος. Τέσσερα χρόνια είμαι περήφανος, η Θεσσαλονίκη είναι όρθια σε ένα περιβάλλον που ναρκοθετήθηκε από την απλή αναλογική. Δεν είμαι πολιτικός αλλά πολίτης ανάμεσα σε λίγους. Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή”, δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα