Πιτ-Τζολί: Ένα από τα 6 παιδιά τους αρνείται να δεχθεί τον πατέρα του ξανά στη ζωή του

Διαβάζεται σε 2'
Πιτ-Τζολί: Ένα από τα 6 παιδιά τους αρνείται να δεχθεί τον πατέρα του ξανά στη ζωή του
O Mπραντ Πιτ, στις εξέδρες του Wimbledon, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023. AP Photo Kirsty Wigglesworth

Ο Μπρατ Πιτ έχει αποκαταστήσει τη σχέση του με τα πέντε από τα 6 παιδιά του. Ποιο αρνείται να τον εμπιστευτεί ξανά.

Έπειτα από έναν ταραχώδες διαζύγιο, η έκδοση του οποίου διήρκεσε 7 χρόνια με τα επίμαχα ζητήματα να αφορούν και επιμέλεια των παιδιών, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ζουν πλέον χωριστούς δρόμους.

Ο σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να δούλεψε πολύ ως προς την επιδιόρθωση της ρήξης που είχε επέλθει στη σχέση μεταξύ του ιδίου και των έξι παιδιών του.

Ο 59χρονος ηθοποιός αναγνώρισε πως είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, αιτία του τέλους της σχέσης με την Τζολί, αλλά και τα παιδιά τους.

Πλέον και στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπάρχει για την επιμέλεια, ο Πιτ βλέπει τακτικά τους Σάιλοχ, Βίβιαν, Νοξ, Παξ και Ζαχάρα. «Έχασε πολύ πολύτιμο χρόνο κατά τη διάρκεια της μάχης για την επιμέλεια και είναι αποφασισμένος να μην χάσει άλλο» είπε η πηγή.

Όπως αναφέρει πηγή που μίλησε πρόσφατα στο InTouch Weekly, έπειτα από πολλή δουλειά, εξομαλύνθηκε η επαφή του με πέντε παιδιά, ωστόσο ένα εξακολουθεί να είναι απρόθυμο να επανασυνδεθεί.

Εν τούτοις το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί του, Μάντοξ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να βάλει ξανά τον πατέρα του στη ζωή του.

Ο 22χρονος φέρεται να είχε άμεση συμμετοχή στον καβγά του ζευγαριού που ξέσπασε σε ιδιωτικό τζετ το 2016 και ήταν η αφορμή για το διαζύγιο. Αμφότεροι οι σταρ έχουν διαψεύσει τις πληροφορίες που αναφέρονταν σε βίαιη αντιπαράθεση.

Ο αντίκτυπος της φερόμενης βίαιης σύγκρουσης υπονοείται ότι ήταν ο λόγος που ο Μάντοξ απορρίπτει κάθε προσπάθεια του πατέρα του να ξαναβρεθούν.

Σύμφωνα πάντα, με την πηγή ο Πιτ έχει αποφασίσει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του γιου του, μέσω της δημιουργίας μιας ειρηνικής σχέσης με την 48χρονη πρώην σύζυγο του. «Έχει κάνει αρκετή θεραπεία και ενδοσκόπηση για να καταλάβει ότι το σωστό θα ήταν να αφήσεις το παρελθόν πίσω τους».

Η Τζολί ανέφερε στις τελευταίες συνεντεύξεις της πως έχει καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια της και έχει αφήσει να εννοηθεί πως είναι πια, πρόθυμη να διευθετήσει τις διαφορές που έχει με τον Πιτ, για χάρη των παιδιών τους.

«Στόχος του Μπραντ είναι να τον βλέπουν τα παιδιά του και αυτός της Τζολί να τα πηγαίνουν καλά σαν οικογένεια», επισήμανε ο άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζεύγους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα