Ηράκλειο: Στάθμευσε έξω από κολυμβητήριο κι αυτοϊκανοποιούνταν παρακολουθώντας παιδιά

Διαβάζεται σε 1'
Κολυμβητήριο
Κολυμβητήριο EUROKINISSI

Οι πράξεις του 52χρονου έγιναν αντιληπτές από μητέρα, η οποία ενημέρωσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου, για να φτάσει στη συνέχεια η υπόθεση στην ΕΛΑΣ

Έναν 52χρονο αναζητά η Αστυνομία ως τον άνθρωπο που αναστάτωσε χθες γονείς και τους υπεύθυνους κολυμβητηρίου στο Ηράκλειο όταν, μέσα από το αυτοκίνητό του, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται παρακολουθώντας την προπόνηση των παιδιών.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι πράξεις του 52χρονου έγιναν αντιληπτές από νεαρή μητέρα, η οποία ενημέρωσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου, για να φτάσει στη συνέχεια η υπόθεση στην ΕΛΑΣ. Η 22χρονη, το βράδυ της Δευτέρας, πήγε το μόλις 3 ετών κοριτσάκι της στο κολυμβητήριο και στη συνέχεια περίμενε να τελειώσει η προπόνηση του παιδιού για να φύγουν. Ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι έξω από το κολυμβητήριο άγνωστος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και αυτοϊκανοποιούνταν ενώ παρακολουθούσε τα παιδιά.

Ο ίδιος όταν κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός εξαφανίστηκε, όμως, οι Αστυνομικοί γρήγορα προχώρησαν στην ταυτοποίησή του και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα