Το Ναυάγιο: Συγκίνηση και αποθέωση στο Twitter για Λεωνίδα Κακούρη

Διαβάζεται σε 2'
nauagio
Το Ναυάγιο glomex

Καθήλωσε τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του MEGA “Το Ναυάγιο” και η ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη ως Καπετάν Στελής δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε η νέα σειράΤο Ναυάγιο” στο MEGA το βράδυ της Τρίτης (17/10) και μετά τη βύθιση του πλοίου “Φοίνιξ” οι εξελίξεις ήταν καθηλωτικές.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Ιπποκράτης φτάνει στο σημείο του ναυαγίου και βλέπει παντού γύρω του πτώματα και επιβάτες που παλεύουν για τις ζωές τους. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ βουτάει στη θάλασσα να σώσει όποιον βλέπει μπροστά του και πρώτη σώζει την Ειρήνη που βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με τη σκηνή να προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους τηλεθεατές.

Λίγο αργότερα συνέρχεται στην αγκαλιά του και δεν σταματάει να ζητάει τον Απόστολο. Ο Πέτρος ανασύρεται επίσης μισοπεθαμένος και πηγαίνει στο νοσοκομείο μαζί με ελάχιστους ακόμα επιζώντες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.

Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά και συγκεκριμένα στο χωριό του Πέτρου. Ο παπα-Γρηγόρης και η Λαμπρινή δεν σταματούν να προσεύχονται για την τύχη του γιου τους.

Και η οικογένεια της Ειρήνης όμως στα Κύθηρα μαθαίνει τα νέα και κλονίζεται. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και η εγκυμονούσα Στέλλα, η οποία μη έχοντας νέα από τον Κυριάκο, αρχίζει να θρηνεί.

Ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του ψάχνουν τρόπο να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους.

Οι τηλεθεατές ανατρίχιασαν με τις σκηνές που παρακολούθησαν, οι οποίες ήταν εξαιρετικές και αληθοφανείς και αποθέωσαν τους ηθοποιούς για τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους, με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τον Λεωνίδα Κακούρη για το ερμηνευτικό του ταλέντο και την ικανότητά του να ταυτίζεται με κάθε χαρακτήρα που υποδύεται.

Το “Ναυάγιο” βρέθηκε στην κορυφή των trends στο Twitter ενώ για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι αναφορές για όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα με αντίστοιχες τραγωδίες.

Το Ναυάγιο: Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα