Πώς είναι σήμερα η “Ματίνα Μανταρινάκη” – Η σπάνια συνέντευξη της Καλλιρρόης Μυριαγκού

Διαβάζεται σε 2'
matina
Η Καλλιρόη Μυριαγκού ως Ματίνα Μανταρινάκη στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η ηθοποιός Καλλιρρόη Μυριαγκού και εξήγησε γιατί απέχει από την τηλεόραση αλλά και γιατί αντιπαθεί τα social media.

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ιδιαίτερα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, “Κωνσταντίνου και Ελένης” όπου υποδυόταν τη συντηρητική Ματίνα Μανταρινάκη.

Τόσο οι ατάκες της όσο και το μόνιμο παράπονό της για το πότε επιτέλους θα βρεί και εκείνη τον άνθρωπο της ζωής της και δεν θα… μείνει στο ράφι την έκαναν να ξεχωρίσει και να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στη σειρά του Χάρη Ρώμα.

Η κάμερα του MEGA συνάντησε την ηθοποιό και η ίδια εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά και γιατί επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση.

Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, όταν γίνεται κάποια δουλειά ή έχω να πω κάτι συγκεκριμένο θα βγω, αλλιώς δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Δεν μου είναι πολύ εύκολο”, είπε αρχικά η Καλλιρρόη Μυριαγκού και στη συνέχεια περιέγραψε τη σχέση της με τα social media, που όπως φάνηκε δεν είναι και η καλύτερη.

“Με κουράζει πάρα πολύ και με το ζόρι ασχολούμαι, δεν το ‘χω που λένε. Χάνω χρόνο. Νομίζω ότι θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει, δεν έχω αυτή τη στιγμή. Εμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό ώρες επί ωρών χωρίς λόγο και χάνουμε το τώρα, τη ζωή και εμένα αυτό με κουράζει. Προτιμώ στον ελεύθερο χρόνο μου να διαβάζω ένα βιβλίο ή να βλέπω τη θάλασσα. Δεν μπορώ να είμαι όλη την ώρα στο κινητό και να δείχνω το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, το σκύλο μου, νομίζω δεν αφορά τον κόσμο”, δήλωσε αρχικά η Καλλιρρόη Μυριαγκού.

Μιλώντας για την τηλεόραση αλλά και την αγάπη του κόσμου, η Καλλιρρόη Μυριαγκού ανέφερε πως το κοινό της φέρθηκε ζεστά και σχολίασε πως η πορεία της στην τηλεόραση δεν συνεχίστηκε καθώς δεν μπορούσε να επαναλάβει πράγματα.

“Ο κόσμος με ρωτάει γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση και θέλουν να γυρίσω, αλλά εγώ έχω το θέατρο. Εκεί είναι το μεροκάματο. Εκεί είμαι χρόνια τώρα”, δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα