My Style Rocks: Ποια παίκτρια “κάηκε” από το Avant Garde και ποια πήρε 2.500 ευρώ

Διαβάζεται σε 3'
My Style Rocks
My Style Rocks ΣΚΑΙ TV

Πώς τα πήγαν οι παίκτριες του My Style Rocks με τις avant garde εμφανίσεις τους στο Gala; Ποια βγήκε νικήτρια της εβδομάδας, ποιες ήταν προτεινόμενες και ποια έφυγε.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (20/10) το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ και οι διαγωνιζόμενες είχαν να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη δοκιμασία, καθώς ήταν μέρα Gala.

Οι παίκτριες έπρεπε να πραγματοποιήσουν avant garde εμφανίσεις. Τι σημαίνει, όμως, avant garde στη μόδα; Κάθε τι που είναι μπροστά από την εποχή του, κάθε δημιουργία που χωρίς περιορισμούς ξεπερνά το σήμερα και μας δίνει κλεφτές ματιές από το μέλλον. Το avant garde κινείται πάνω από την υψηλή ραπτική.

Η Σοφία Χατζηπαντελή επιμελήθηκε με ξεχωριστό τρόπο τη δική της εμφάνιση παρουσιάζοντας ένα tailor made φόρεμα από… μονωτική ταινία που το συνδύασε με μαύρο μπαλόνι στα μαλλιά και ένα μαξιλαράκι για καρφίτσες ως τσόκερ!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή εντυπωσιάστηκαν από την προσπάθεια των κοριτσιών, ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις έλειπαν οι δημιουργικές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Από το gala απουσίαζε η Διονυσία Κούκιου για λόγους υγείας και εξαιρέθηκε από το διαγωνιστικό μέρος.

My Style Rocks: Η νικήτρια του Gala

Στο τέλος του επεισοδίου μία διαγωνιζόμενη αναδείχθηκε νικήτρια του επάθλου των 2.500 ευρώ και αυτή ήταν η Έλενα Δαρίβα.

Το concept της ήταν ότι πηγαίνει καλεσμένη σε πάρτυ στο Κάστρο του Κόμη Δράκουλα, που λειτουργεί ως μουσείο, με θέμα το Twilight.

Η διαγωνιζόμενη που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν υποψήφια έβαλε τα δυνατά της και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των υπολοίπων fashionistas.

My Style Rocks: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Οι εμφανίσεις ήταν εντυπωσιακές και εμπνευσμένες, με μοναδικά κομμάτια αυτοσχέδια και μη.

Η Αμάντα για την εμφάνισή της επέλεξε μία αυθεντική avant garde δημιουργία της σχεδιάστριας Rei Kawacubo για τους Comme des Garçons την οποία έφερε από το Παρίσι. Ο φόβος της όμως να “αγγίξει” στιλιστικά μία τέτοια δημιουργία έφερε χαμηλή βαθμολογία.

Η Ντένη έδωσε για ακόμα μία φορά μία χιουμοριστική νότα με τα γυαλιά από το μέλλον που έφερε και τις ιδιαίτερες εφαρμογές τους που σε κάνουν «να ερωτεύεσαι φόδρα» χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποσπάσει το πολυπόθητο «5» από την κριτική επιτροπή.

Η Απολλεών συγκίνησε με το περιβαλλοντικό μήνυμα της εμφάνισής της ενώ την ευαισθησία της για το περιβάλλον έδειξε και η Χριστίνα. Η Γεωργία έφτιαξε μόνη της το σύνολό της χρησιμοποιώντας τούλι και χούλα χουπ. Η Μορτασία δημιούργησε μία ανατρεπτική εικόνα όμως δεν εξέλιξε το σύνολό της στο βαθμό των δυνατοτήτων της.

My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε

Αντιθέτως, τρεις παίκτριες, η Ντένη, η Χριστιάννα και η Μαργαρίτα, βρέθηκαν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και ήταν προτεινόμενες προς αποχώρηση, με τις άλλες διαγωνιζόμενες να “σώζουν” την Ντένη.

Η Μαργαρίτα και η Χριστιάννα βρέθηκαν μπροστά από την τελική κρίση της επιτροπής, με τον Δημήτρη Σκουλό να στηρίζει την Χριστιάννα, τον Στέλιο Κουδουνάρη την Μαργαρίτα και τη Σοφία Χατζηπαντελή να παίρνει την τελική απόφαση και να κρατά στο διαγωνισμό την Χριστιάννα επειδή όπως είπε, αγαπάει τη μόδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έτσι, η παίκτρια που έφυγε ήταν η Μαργαρίτα, μια από τις πρόσφατες προσθήκες στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα