Φόνοι στο Καμπαναριό: Ξετρελάθηκαν οι τηλεθεατές – “Επιτέλους μια κωμωδία!”

Διαβάζεται σε 2'
Φόνοι στο Καμπαναριό
Φόνοι στο Καμπαναριό Alpha

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Twitter για το πρώτο επεισόδιο της σουρεαλιστικής κωμωδίας του Alpha με τίτλο “Φόνοι στο Καμπαναριό”. Τα θετικά σχόλια των τηλεθεατών.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (20/10) απόψε στις 21:00 η θεϊκή κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”, η οποία ήρθε για να προσθέσει λίγο γέλιο στη φετινή μυθοπλασία.

Και όντως! Ήδη από το πρώτο επεισόδιο, οι τηλεθεατές εκτίμησαν το γεγονός ότι πρόκειται για μια ξεκαρδιστική και σουρεαλιστική κωμωδία, ανάμεσα σε τόσα δράματα και τόσες σειρές εποχής, που περιλαμβάνει η φετινή σεζόν.

Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίσαμε την Ηγουμένη Μαρία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και τις Αδερφές Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου), Αγαθονίκη (Μένη Κωνσταντινίδου), Ουρανία (Λυδία Τζανουδάκη) και Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη) που ζουν ήρεμα και γαλήνια στην μονή της Αγίας Θεοδούλης. Μέχρι που ένα πρωί ανακάλυψαν ένα αντρικό πτώμα στο σκευοφυλάκιο κι η ζωή τους άρχισε να μετατρέπεται σε κόλαση…

Την εξιχνίαση της υπόθεσης ανέλαβαν ο έμπειρος αστυνομικός του εγκληματολογικού, Μιλτιάδης Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής), κι ο πρωτάρης βοηθός του, Έκτορας Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης), με εντολή να διεξάγουν την έρευνα υπό άκρα μυστικότητα. Θεωρώντας τις μοναχές ύποπτες, τις πέρασαν από ανάκριση, αλλά όλως περιέργως καμία δε γνώριζε το θύμα, ούτε και είδε κάτι τη νύχτα του φόνου.

Σύντομα, ωστόσο, έρχονται στο φως στοιχεία που υποδεικνύουν το αντίθετο: μία από τις μοναχές έβαλε κρυφά το θύμα στη μονή και στη συνέχεια το δολοφόνησε.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, το hashtag #kampanario “σκαρφάλωσε” στην κορυφή του Twitter, με τους χρήστες να μοιράζονται διάφορες ατάκες από τη σειρά, να σχολιάζουν θετικά το πρώτο δείγμα και να αναφέρουν πως τους έλειπε πολύ το γέλιο από την τηλεόραση τον τελευταίο καιρό.

Σημειώνεται πως η σειρά είναι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου (“Παρά Πέντε”) και σενάριο των Νίκου Τσιάμη, Νίκου Μήτσα και Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ αναμένεται να μας παρασύρει σε ένα μυστήριο με “φονικές” ατάκες και γέλια μέχρι “θανάτου”.

Φόνοι στο Καμπαναριό: Τα θετικά σχόλια στο Twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα