Αγγελική Νικολούλη: Η αιχμηρή αναφορά στην υπόθεση της Πισπιρίγκου

Διαβάζεται σε 1'
H Αγγελική Νικολούλη
H Αγγελική Νικολούλη Glomex

Στην πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη στην πρώτη εκπομπή του “Φως στο Τούνελ” για την νέα σεζόν.

Στην πρώτη εκπομπή για την νέα σεζόν, την Παρασκευή (20/10), η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε μια υπόθεση που έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» αναφέρθηκε την πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αφού πρώτα άκουσε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον δικηγόρο, Αλέξη Κούγια.

“Πες μας τι γίνεται με αυτή την υπόθεση. Τι άλλο σόου δόθηκε εντός και εκτός δικαστηρίου” ρώτησε αρχικά τον δημοσιογράφο Δημήτρη Φρέσκο.

Η Αγγελική Νικολούλη στην συνέχεια, αφού άκουσε το ρεπορτάζ, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για την υπόθεση, ενώ τόνισε πως “εμπιστευόμαστε την Δικαιοσύνη”.

“Η αλήθεια είναι πως το έργο το έχουμε χάσει λίγο. Το έχουμε χάσει αλλά πλησιάζει προς το τέλος του. Δηλαδή εντάξει… Παναγία μου με αυτή την υπόθεση. Οι δικαστές έχουν τον λόγο. Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί και τώρα ότι και να κάνουμε εμείς, ότι και να λέμε… Εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη” είπε η ίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα