Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκης

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκης
ΟΣΦΠ - ΠΑΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Η 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή (22/10) με τη διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι στο Καραϊσκάκης μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι μετάδοσης.

Η Κυριακή (22/10, 19:30,Live SPORT24) είναι η μέρα ντέρμπι αιωνίων, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκης θα μεταδοθεί από το COSMOTE Sport 1, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη Live από το Match Center του SPORT24.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν το τρίποντο, ώστε να ξεφύγουν στο +6 από τους πράσινους νωρίς μέσα στη σεζόν. Από την άλλη, αν ο Παναθηναϊκός φύγει από το Φάληρο με το διπλό τότε θα πιάσει στην κορυφή τους Πειραιώτες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει νέα πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, μεταξύ των οποίων και τον Αϊτόρ.

Αντίθετα εκτός έμειναν τόσο ο Πάλμερ – Μπράουν, όσο και ο Κλεϊνχέισλερ που έλειπε και από την προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ φυσικά δεν υπολογίζει ούτε στον Ζέκα που είναι τιμωρημένος, αλλά ούτε στον Μάγκνουσον που θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Κανάλι και ώρα

  • 19:30 Stoiximan Super League: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα