Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη – Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του

Διαβάζεται σε 3'
Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης PAPADAKIS PRESS

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιώργου Μαυρίδη, με τον οποίον ο γνωστός tattoo artist είχε μια περίεργη σχέση τα περασμένα χρόνια. Τι έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Η είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή (22/10) μέσα από ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, καθώς ο γνωστός tattoo artist, παρουσιαστής και επιχειρηματίας, αγωνίστηκε με την ομάδα στο Ποδόσφαιρο Σάλας κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας και να αφιερώνει τη νίκη στον πατέρα του.

Η ανακοίνωση ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα.

Ύστερα από την λήξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη τους με 3-0 στη μνήμη του πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη“.

Γιώργος Μαυρίδης: Η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρίδης μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον αγώνα και έγραψε ορισμένα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα του, με τον οποίον είχαν μια περίεργη σχέση τα περασμένα χρόνια.

“30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδόσφαιριστη και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα…Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.

Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!”.

“Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή”

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, το 2015, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε αναφερθεί στην ιδιαίτερη σχέση του με τον πατέρα του, περιγράφοντας τα παιδικά του χρόνια. Όπως είχε εξομολογηθεί:

“Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1978, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδελφή μου. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Άλλες μικρά. Άλλες μεγάλα. Ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από που ξεκινάς. Παρότι ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε. Στα παλαιότερα χρόνια, όσο δύσκολα κι αν περνούσε μια γυναίκα, δεν ήταν εύκολο να χωρίσει.

Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα