My Style Rocks: Η Χριστίνα ανοίγει πόλεμο στη Μορτασία για τους στυλίστες

Διαβάζεται σε 2'
mortasia
My Style Rocks glomex

Το “καυτό” θέμα για τη βοήθεια από στυλίστα επανήλθε στο πλατό του My Style Rocks με τη Μορτασία να βρίσκεται στο στόχαστρο των συμπαικτριών της.

Με αιχμές, “καρφιά” και αρκετή ένταση επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/10) το My Style Rocks μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Χριστίνα άνοιξε ξανά τη συζήτηση για το ενδεχόμενο κάποιες fashionistas να έχουν βοήθεια από στυλίστα και αφορμή αποτέλεσαν τα σχόλια που έκανε για την εμφάνισή της η Μορτασία, καθώς δεν βρήκε τίποτα που να της αρέσει δίνοντας της τον μικρότερο βαθμό.

Πέρασε στην αντεπίθεση

Φυσικά, η Χριστίνα όχι μόνο δεν δέχθηκε την κριτική της συμπαίκτριάς της αλλά πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως αυτό συμβαίνει όταν μία παίκτρια προσπαθεί μόνο της και δεν έχει βοήθεια από στυλίστα, κάτι που φυσικά έφερε “σεισμό” στο πλατό του fashion show.

Η άμεσα ενδιαφερόμενη απάντησε στις κατηγορίες αναφέροντας πως η ίδια εργάζεται ως στυλίστρια και εκτός παιχνιδιού, άρα δεν μπορούν να την κατηγορήσουν για “βοήθεια”, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι συμπαίκτριές της τής είπαν πως ταγκάρει στα social media τους ανθρώπους που τη βοηθούν.

Μάλιστα και η Μορτασία, στο ίδιο έντονο ύφος, σχολίασε πως τόσο η ίδια όσο και άλλες παίκτριες του My Style Rocks έχουν δεχθεί μηνύματα ότι και η Χριστίνα δέχεται βοήθεια.

Ο συγκεκριμένος διάλογος μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες μετά τη “βόμβα” που έριξε στυλίστρια και πρώην παίκτρια, η οποία έδωσε “στεγνά” τη Χριστίνα ότι συνεργάζονται, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από τις συνομιλίες της με τη Χριστίνα αλλά και screenshots που η στυλίστρια φοράει συγκεκριμένα outfits.

Η παίκτρια, όταν βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, αρνήθηκε για ακόμη μια φορά τις κατηγορίες των συμπαικτριών της και δήλωσε πως όσα ακούει είναι άδικα, ενώ θέλοντας να κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να στηρίξει κάτι τέτοιο σχολίασε πως δεν έχει καν χρήματα για να πηγαίνει στο στούντιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα