Παίκτρια του “Switch” σε απόγνωση χαρίζει τις πιο επικές αντιδράσεις

Διαβάζεται σε 2'
efi/switch
Παίκτρια του Switch glomex

Η Έφη κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του σημερινού “Switch” και να πει αυτό ακριβώς που σκέφτεται κάθε παίκτης παιχνιδιού γνώσεων και δεν τολμά.

Το τηλεπαιχνίδι “Switch” με την Ευγενία Σαμαρά επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας (23/10) και πέρα από ερωτήσεις γνώσεων είχε και μερικές από τις πιο επικές αντιδράσεις που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ σε αντίστοιχα παιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση.

“Πρωταγωνίστρια” του σημερινού επεισοδίου η Έφη, η οποία όπως αποδείχθηκε… έπαιζε από το σπίτι της, με τις αντιδράσεις της να είναι μοναδικές, αφού η ίδια έλεγε αυτό ακριβώς που σκεφτόταν κάθε φορά που καλούνταν να δώσει απάντηση σε μία ερώτηση που δεν γνώριζε.

Όταν έσπασαν δύο δεξαμενές με κρασί στο Σάο Λουρένκο ντο Μπάϊρο, πόσα λίτρα κρασί χύθηκαν στους δρόμους;“, ρώτησε η Ευγενία Σαμαρά με την παίκτρια να σχολιάζει εύλογα: “Πού να το ξέρουμε τώρα αυτό;“.

Η παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα της παίκτριας, η οποία σημειωτέον έδωσε και τη σωστή απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Οι επικές αντιδράσεις όμως συνεχίστηκαν και σε άλλη ερώτηση, με την Έφη να μονολογεί και να λέει “λάθος έκανα” στην ερώτηση για το “ποιος δεν διετέλεσε δήμαρχος Αθηναίων”, σε μία από τις πιο αυθεντικές αντιδράσεις.

Switch: Η αντίδραση της Έφης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα