Ρεπόρτερ έχασε τους δικούς του σε βομβαρδισμούς – Στο ρεπορτάζ μια μέρα μετά

Διαβάζεται σε 2'
Ρεπόρτερ έχασε τους δικούς του σε βομβαρδισμούς στη Γάζα
Ρεπόρτερ έχασε τους δικούς του σε βομβαρδισμούς στη Γάζα Ashraf Amra/Anadolu/Abaca/Visualhellas.gr

Συγκλονίζει ο ανταποκριτής του Al Jazeera, Ουαέλ αλ Νταχντού, ο οποίος επέστρεψε στο ρεπορτάζ από την εμπόλεμη Γάζα, μετά τους θανάτους της οικογένειάς του. “Το θεώρησα καθήκον μου” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επέστρεψε στο ρεπορτάζ για να μεταδώσει τα όσα φριχτά συμβαίνουν στη Γάζα ο Ουαέλ αλ Νταχντού, επικεφαλής του γραφείου του Al Jazeera Arabic στην περιοχή ο οποίος έχασε τη σύζυγό του, τον γιο και την κόρη του σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

Ο άνθρωπος που συγκλόνισε τον κόσμο όταν αντίκρισε τα άψυχα κορμιά της συζύγου και των παιδιών του μετά τον βομβαρδισμό στον παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων al-Nuseirat, εμφανίστηκε ξανά σε βίντεο που αναρτήθηκε από το AJ+ όπου εύχεται αρχικά ειρήνη και ευχαριστεί για την αλληλεγγύη που δέχτηκε, τα τηλεφωνήματα και τα συλλυπητήρια για την οικογένειά του και τις προσευχές. “Ήταν πολύ σημαντικά για εμάς” σημειώνει.

Στη συνέχεια του βίντεο, δηλώνει ότι ήταν καθήκον του να επιστρέψει γρήγορα στην εργασία του παρά την απώλεια πολλών μελών της οικογένειάς του. “Όπως μπορείτε να δείτε, τα πυρά συνεχίζονται παντού”, αναφέρει και δείχνει καπνό από μια αεροπορική επιδρομή που βρίσκεται σε εξέλιξη στο βάθος. “Οι αεροπορικές επιδρομές και οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται με αμείωτη ένταση” επισημαίνει.

Το θεώρησα καθήκον μου, παρά τον πόνο και την πληγή που είναι ακόμα ανοιχτή, να ξαναβγώ στην κάμερα και να επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους. Και παρακαλώ, κρατήστε μας στις προσευχές σας. Ειρήνη σε εσάς” λέει στο τέλος.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα