Υρώ Μανέ: “Οι φετινές σειρές είναι όλες μαυρίλα και καταχνιά”

Διαβάζεται σε 2'
mane
Υρώ Μανέ Papadakis Press

Την άποψή της για την ελληνική μυθοπλασία και τις σειρές που έχουν κατακλύσει τις τηλεοπτικές ζώνες μοιράστηκε η Υρώ Μανέ και δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς.

Με αφορμή τη νέα σειρά του Star “Στα Σύνορα” στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κώστα Κόκλα, 25 χρόνια μετά τα θρυλικά “Εγκλήματα”, η Υρώ Μανέ μίλησε για όλα στην εκπομπή “Breakfast@Star” και μεταξύ άλλων μοιράστηκε την άποψή της για το πώς βλέπει η ίδια την ελληνική μυθοπλασία.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας, που φέτος θα υποδυθούν τη “γιαγιά Γιαννούλα” και τον “γαμπρό” της “Στέλιο Καραβοκύρη”, βρέθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Star και μίλησαν για την πορεία τους αλλά και τη φιλία που τους ενώνει εδώ και χρόνια, με τη συζήτηση να περιστρέφεται και γύρω από τις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, οι οποίες είναι είτε δραματικές είτε εποχής.

“Κι εμάς μας κάνει εντύπωση, που δεν γίνονται κωμωδίες, γιατί έχουμε μηνύματα από τον κόσμο ότι ‘αμάν, λίγο να γελάσει το χειλάκι μας, θέλουμε μία κωμωδία, έχουμε τρελαθεί με τα δράματα τις αρρώστιες”, είπε η ηθοποιός συμπληρώνοντας: “Η ελληνική μυθοπλασία φέτος στην τηλεόραση είναι αυτό. Είναι μαυρίλα και καταχνιά με την έννοια των κειμένων και των σεναρίων“.

Η ίδια διευκρίνησε πως είναι ωραίες σειρές και ωραίες παραγωγές, “βλέπεις ότι έχουν διαθέσει οι παραγωγοί χρήματα, τα κανάλια υποστηρίζουν, αλλά είναι μονοδιάστατο. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία“.

Κόκλας: “Η τηλεόραση αντιδράει αυτιστικά”

Ο Κώστας Κόκλας σχολίασε στη συνέχεια πως όλα έχουν να κάνουν με τη φύση της τηλεόρασης και πώς λειτουργούν τα νούμερα τηλεθέασης, αφού όπως εύστοχα παρατήρησε, “ας πούμε πετυχαίνει ένα show, θα κάνουμε την επόμενη χρονιά 10 show στο ίδιο στιλ. Πετυχαίνει μία κωμωδία, θα κάνουμε 20 κωμωδίες, αν είναι δυνατόν και καθημερινό κωμωδία. Πετυχαίνει ένα δράμα, όπως έγινε με τις ‘Άγριες Μέλισσες’, να κάνουμε καθημερινό δράμα και να έχουν όλα τα κανάλια δράμα. Αυτό θέλει να πουλήσει η τηλεόραση και αυτό πουλάει”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα