Κούλλης Νικολάου: Ο λόγος που “λύγισε” στο πλατό της Μενεγάκη

Διαβάζεται σε 2'
nikolaou
Κούλλης Νικολάου glomex

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα η συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη ο Κούλλης Νικολάου. Ο λόγος που ξέσπασε σε κλάμματα.

Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10) ωστόσο μία έκπληξη που του επιφύλασσε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους ήταν αρκετή για να τον κάνει να συγκινηθεί.

Εκτός από τα επαγγελματικά του, και τις σειρές “Γη της Ελιάς” και “Famagusta”, o ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για την προσωπική του ζωή και απάντησε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας για το αν ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη σύζυγό του, Κλαίρη, με την οποία είναι μαζί 22 χρόνια.

Η σύζυγός του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και μοιράστηκε πτυχές της ζωής τους μαζί, με τον Κούλλη Νικολάου να παρακολουθεί τη συνέντευξή της φανερά συγκινημένος. Όταν μάλιστα εκείνη του έκανε ερωτική εξομολόγηση on camera και θυμήθηκε τα πρώτα λόγια που της είπε, ο ίδιος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

“Εντάξει… Μου τη στήσατε κανονικότατα! Άλλα περίμενα εγώ και άλλα βρήκα. Ξέρεις ποιο είναι το συγκλονιστικό τώρα, ότι εγώ λόγω της φύσης της δουλειάς μου, μού δίνεται η ευκαιρία και μιλάω και συνεχώς εκφράζομαι για την Κλαίρη και τα παιδιά μου. Η Κλαίρη δεν είναι συνεχώς κάποιος με ένα μικρόφωνο να την ρωτάει και τώρα όσο την άκουγα… Αγαπώ σε, μωρό μου! Αγαπώ σε!”, είπε ο Κούλλης Νικολάου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα