Η Ραμόνα πήγε στο My Style Rocks και τσακώθηκε με παίκτρια

Διαβάζεται σε 1'
MSR
My Style Rocks glomex

Ρόλο guest κριτή ανέλαβε η Ραμόνα Βλαντή στο My Style Rocks της Παρασκευής και κατάφερε με τα σχόλια και την κριτική της να ανάψει φωτιές στο πλατό.

Μια παλιά γνώριμη επέστρεψε στο My Style Rocks στο επεισόδιο της Παρασκευής (27/10) και δεν ήταν άλλη από την πρώην παίκτρια και νικήτρια του show, Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα αναπλήρωσε ως guest κριτής το κενό της απουσίας του Δημήτρη Σκουλού και εμφανίστηκε στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ έχοντας στα χέρια της 5 βαθμούς τους έπρεπε να δώσει σε 4 fashionistas.

Έχοντας στο ενεργητικό της ουκ ολίγες στιγμές έντασης, τόσο εντός πλατό του My Style Rocks όσο και εκτός, δεν άργησε να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα με την κριτική της, ζητώντας συγκεκριμένα από τις παίκτριες, όταν φορούν ένα τζιν και ένα t-shirt ή ένα φούτερ να μην μακρηγορούν και μιλούν για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν.

Η Γεωργία, που ήταν και η μόνη στο σημερινό επεισόδιο που φορούσε φούτερ, ξέσπασε κατά της Ραμόνας, αφού ήταν σαν να “φωτογραφίζει” εκείνη και σε πολύ έντονο τόνο ζήτησε από την κριτή να τη σεβαστεί.

“Σας παρακαλώ πολύ όπως σας σέβομαι να με σέβεστε. Για να είμαι εδώ σημαίνει ότι θέλουν να κρίνω”, είπε φωνάζοντας η Γεωργία.

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα σε Ραμόνα και Γεωργία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα