Ρένια Λουϊζίδου: Το “ξύλο” στις παλαιότερες σειρές και οι αποκαλύψεις για τους “Φόνους στο Καμπαναριό”

Διαβάζεται σε 2'
Ρένια Λουϊζίδου: Το “ξύλο” στις παλαιότερες σειρές και οι αποκαλύψεις για τους “Φόνους στο Καμπαναριό”
Glomex

Για την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση και τη συμμετοχή της σε σειρές και ταινίες, αλλά και τι ρόλο έπαιξαν οι προσωπικές της επιλογές, αναφέρθηκε η Ρένια Λουϊζίδου.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10) η Ρένια Λουϊζίδου.

Η γνωστή ηθοποιός με την πετυχημένη καριέρα στην ελληνική τηλεόραση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις σειρές που συμμετείχε στο παρελθόν και άφησαν μετά από χρόνια το στίγμα τους.

“Θέλει και λίγη τύχη, πρέπει να σου προταθούν πράγματα. Τώρα από αυτά που θα σου προταθούν, ποιο θα διαλέξεις, εκεί είναι το προσωπικό σου κριτήριο. Εγώ πάντα σκεφτόμουν, αν ήμουν κι από την άλλη μεριά, τι θα ήθελα να δω, όχι μόνο τι μου λέει εμένα η ψωνάρα μου.

Φαίνεται πως έχω επαφή με την κοινή λογική και το γούστο του κοινού ανθρώπου, αλλά την εποχή που έγιναν, μην φανταστείτε ότι ήταν κοινής αποδοχής, με τον χρόνο έγιναν επιτυχίες. Ούτε και το “σόι” που είναι πιο πρόσφατο, την εποχή που παιζόταν δεν αποθεωνόταν με τον τρόπο που αποθεώνεται σήμερα, ούτε το “Καφέ της Χαράς” ούτε οι “Απαράδεκτοι”. Μπορώ να σου περισσότερο “έτρωγαν” ξύλο και κριτική την εποχή τους και ο χρόνος ήρθε και τα δικαίωσε στη συνείδηση των ανθρώπων. Τότε δεν συνέβαινε η ταύτιση της εμπορικής με την καλλιτεχνική επιτυχία υποχρεωτικά”.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά “Φόνοι στο Καμπαναριό” και το μυστήριο που επικρατεί στην υπόθεση, η ηθοποιός αποκάλυψε πως όλες οι γυναίκες μέσα στο μοναστήρι έχουν το δικό τους παρελθόν.

“Η Αρσινόη είναι η αστυνομία του μοναστηριού, είναι πολύ σκληρό κορίτσι, άτεγκτο, είναι βαθιά αφοσιωμένη και τυπολάτρισσα, δεν θέλει τίποτα να γίνεται, οπότε έχει συνέχεια τα μάτια της στις μικρές. Προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται μέσα στο μοναστήρι, γι΄ αυτές είναι τρομερό το γεγονός ότι βρέθηκε ένας ημίγυμνος άνδρας μέσα στο μοναστήρι τους. Όλες έχουν ένα παρελθόν. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν φτάσει στο μοναστήρι, με διαφορετικές διαδρομές η καθεμία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα