Doctor’s Formulas & Sustenium στο ToFarmakeioMou εκπαιδεύουν τους πελάτες στα οφέλη των συμπληρωμάτων διατροφής

Διαβάζεται σε 3'
Doctor’s Formulas & Sustenium στο ToFarmakeioMou εκπαιδεύουν τους πελάτες στα οφέλη των συμπληρωμάτων διατροφής
Αναστασία Κυριλή Social Media Manager TFM Αφροδίτη Μάλαμα Marketing & E-Commerce Manager TFM Γεωργία Καλτσή Θεόδωρος Σακόπουλος CEO & Founder TFM

ΤοFarmakeioMou, ο απόλυτος προορισμός για προϊόντα υγείας και ευεξίας, φιλοξένησε μια πρωτοποριακή εκδήλωση Doctor’s Formulas & Sustenium στις 24 Οκτωβρίου στο εμβληματικό κατάστημά του στη Γλυφάδα.

Η εκδήλωση είχε στόχο να ενημερώσει τους πελάτες για τα πλεονεκτήματα των συμπληρωμάτων διατροφής στη διατήρηση μιας ισορροπημένης και υγιεινής ζωής.

Η εκδήλωση, προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της επιστημονικής κατανόησης και της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών για το ρόλο που παίζουν τα συμπληρώματα στην υποστήριξη της συνολικής ευημερίας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τις επιστήμονες υγείας κ. Κουρκούτη και κ. Ασημακοπούλου, οι οποίες παρείχαν ανεκτίμητες γνώσεις σχετικά με τα οφέλη της ενσωμάτωσης συμπληρωμάτων στην καθημερινή τους ρουτίνα καθώς και απάντησαν σε όλες τις πιθανές απορίες των καταναλωτών.

Η Ειδικός Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη κα Κουρκούτη και η διαιτολόγος-διατροφολόγος κα Ασημακοπούλου ήταν διαθέσιμες για να μοιραστούν την τεχνογνωσία και την επιστημονική τους γνώση σχετικά με το ρόλο των συμπληρωμάτων στην επίτευξη βέλτιστης υγείας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές. Επιπλέον το ίδιο έγινε και μέσω των κοινωνικών δικτύων για όλους τους πελάτες που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αλλά δεν τα κατάφεραν να είναι φυσικά στο κατάστημα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε δοκιμή βιταμινών έτσι ώστε οι πελάτες μπορούσαν να συμμετέχουν ενεργά και να αντιληφθούν στην πράξη τις πρακτικές συμβουλές για την ενσωμάτωση συμπληρωμάτων στη διατροφή τους.

Τα brands Doctor’s Formulas & Sustenium παρουσίασαν τα πιο πρόσφατα και καινοτόμα προϊόντα τους, επιτρέποντας στους πελάτες να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα συμπληρωμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διάφορες ανάγκες υγείας.

Ως ένδειξη εκτίμησης για την παρουσία τους στην εκδήλωση, οι πελάτες απολάμβαναν αποκλειστικές εκπτώσεις στα προϊόντα Doctor’s Formulas & Sustenium, ενθαρρύνοντάς τους να κάνουν το πρώτο βήμα προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΤοFarmakeioMou πιστεύει στην ενδυνάμωση των ατόμων να κάνουν ενημερωμένες επιλογές σχετικά με την υγεία τους και αυτό το γεγονός αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσής μας να παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ποδηλατική ομάδα ΚΡΟΝΟΣ Ρούλα Σκέντζου Θεόδωρος Σακόπουλος

Ο CEO & Founder Θεόδωρος Σακόπουλος δήλωσε:

Με πρωταρχικό γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου, το ΤοFarmakeioMou εξελίσσεται διαρκώς στη μεταβαλλόμενη κοινωνική πραγματικότητα, όντας σύγχρονο, πρωτοπόρο, εύκολο και διαδραστικό. Με αφοσίωση στην παροχή κορυφαίων λύσεων υγείας και ευεξίας, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη ζωή των πελατών μας παρέχοντας πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες στη διατροφή και τα συμπληρώματα. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια μας τα brands Doctor’s Formulas & Sustenium, που με τις μοναδικές τεχνολογίες τους αλλά και την ευρεία γκάμα προϊόντων που παρέχουν μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΤοFarmakeioMou και τα προϊόντα των Doctor’s Formulas & Sustenium, επισκεφτείτε την https://www.tofarmakeiomou.gr/el-gr/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα