Άγιος Δημήτριος: 6 προσαγωγές ανηλίκων κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης

Διαβάζεται σε 1'
Άγιος Δημήτριος: 6 προσαγωγές ανηλίκων κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Σε 6 προσαγωγές ανηλίκων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στον Άγιο Δημήτριο, κατά τη διάρκεια ειδικής επιχειρησιακής δράσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας ανηλίκων.

Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου το βράδυ της Παρασκευής (27/10), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε περιμετρικά εμπορικού πολυκαταστήματος στην περιοχή, ελέγχθηκαν 52 άτομα, εκ των οποίων 45 ανήλικοι, έξι εκ των οποίων προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα της περιοχής.

Σκοπός της δράσης ήταν “η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας. Τα συλλέγοντα στοιχεία θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας”, επισημαίνει η ΕΛΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα