Kim Kardashian: Ντύθηκε Santánico Pandemonium στην πιο σέξι Halloween μεταμφίεση

Διαβάζεται σε 2'
kim kardashian
Kim Kardashian 2023 Vianney Le Caer/AP Photo

Η Kim Kardashian αναβίωσε για το Halloween 2023 μία από τις πιο εμβληματικές σκηνές στην ιστορία του Χόλιγουντ και “δαιμόνισε” τους θαυμαστές της.

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν και φέτος οι διάσημοι του Χόλιγουντ, ηθοποιοί, τραγουδιστές και celebrities, γιορτάζοντας το Halloween, μία γιορτή γεμάτη μυστήριο, μαγεία και δεισιδαιμονίες που λατρεύουν οι Αμερικανοί και τα τελευταία χρόνια εξαπλώνεται και στην Ευρώπη.

Τις τελευταίες ημέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέκλυσαν εικόνες με σκαλισμένες κολοκύθες – φανάρια που ονομάζονται και Jack-o’-lanterns, spooky στολισμούς σπιτιών και κάθε λογής μεταμφιέσεις με κοστούμια και στολές, από τρομακτικές μέχρι απολύτως ευφάνταστες.

Πολλές ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν με τη Heidi Clum να αναδεικνύεται και φέτος η βασίλισσα του Halloween -έχει δημιουργήσει το δικό της hashtag για τη συγκεκριμένη ημέρα, το #HeidiHalloween- καθώς για το φετινό φαντασμαγορικό πάρτι που διοργάνωσε μεταμφιέστηκε σε ένα τεράστιο μπλε παγώνι με μια ολόκληρη ομάδα να συμπληρώνει την στολή της.

Αν όμως μία περσόνα έκλεψε την παράσταση φέτος αυτή ήταν η Kim Kardashian, η οποία αφού μεταμφιέστηκε μαζί με την κόρη της North στις πρωταγωνίστριες της ταινίας “Clueless” και μεταμορφώθηκε σε κούκλα Bratz μαζί με την αδερφή της Κλόε Καρντάσιαν και δύο φίλες της, κρατούσε το καλύτερο για το τέλος.

Η διάσημη επιχειρηματίας και influencer για το Halloween 2023 μεταμορφώθηκε στον χαρακτήρα της Santánico Pandemonium, που είχε υποδυθεί η Σάλμα Χάγιεκ στη πρώτη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, “From Dusk Till Dawn”, το 1996.

From Dusk Till Dawn

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Kim Kardashian “αναβιώνει” την εμβληματική σκηνή που η βασίλισσα βαμπίρ του μπαρ “Titty Twister”, Σάλμα Χάγιεκ, χορεύει αισθησιακά κρατώντας ένα φίδι και φορώντας μόνο ένα μπικίνι.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Kim, η οποία λικνίστηκε υπό τους ήχους του τραγουδιού “After Dark” των Tito & Tarantula στην πιο σέξι μεταμφίεση του φετινού Halloween.

Η ανάρτηση της Kim Kardashian:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα