Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία της 40χρονης που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Διαβάζεται σε 2'
troxaio
Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη YouTube

Διενεργήθηκε η νεκροψία της 40χρονης η οποία έχασε τη ζωή της όταν οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε τρία οχήματα, ανάμεσά τους και μία μοτοσικλέτα, προκαλώντας τον θάνατο της οδηγού.

Πολλαπλές βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα της 40χρονης -θύμα του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος με το λεωφορείο του ΟΑΣΘ- ήταν μεταξύ άλλων τα ευρήματα από την νεκροψία που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής (03/11) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr η 40χρονη έφερε συγκεκριμένα πολλαπλές κακώσεις σε κορμό, θώρακα και στα άκρα, με τα τραύματα να φανερώνουν τη σφοδρότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από την παράσυρση του λεωφορείου.

Μετά τη νεκροψία θα ακολουθήσει και η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων, όπως προβλέπεται.

Το χρονικό

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, όταν ο οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασέρνοντας τουλάχιστον δυο οχήματα και μία ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα. Η οδηγός της μοτοσικλέτας σκοτώθηκε ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μια Κινητή Μονάδα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, φέρεται να προκύπτει ότι ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ, υπέστη κάποιο επεισόδιο και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα, ο οδηγός του λεωφορείου, καθώς και οι οδηγοί ταξί και ΙΧ που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Οι δύο πρώτοι διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο τελευταίος στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το συμβάν. Ανέφερε συγκεκριμένα:

“Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου.

Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα