My Style Rocks: Η Γεωργία “έδωσε” τη Μορτασία και προκάλεσε πανικό – Ο ρόλος της Όλγας Κοτλιδά

Διαβάζεται σε 1'
msr
My Style Rocks glomex

Συνέχεια στο σίριαλ ότι παίκτριες συνεργάζονται με στυλίστες εκτός παιχνιδιού δόθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής στο My Style Rocks.

Φήμες στα social media, “πηγαδάκια” και το φλέγον ζήτημα του στιλίστα ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του σημερινού επεισοδίου του My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής (03/11) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Μορτασίας μπροστά στους κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη σε ρόλο… ντετέκτιβ να ρωτάει την παίκτρια πού αγόρασε το παντελόνι που φορούσε, αφού του θύμισε ένα look της περσινής νικήτριας Όλγας Κοτλιδά.

Η Μορτασία απάντησε στις ερωτήσεις του κριτή, ωστόσο το κλίμα έγινε εκρηκτικό όταν τον λόγο πήρε η Γεωργία λέγοντας πως έχουν φτάσει στα αυτιά της πληροφορίες πως την ντύνει η Όλγα Κοτλιδά, φέρνοντας ως παράδειγμα μία παλαιότερη εμφάνισή της που είχε φορέσει μία ζώνη σαν μπλούζα, κάτι που είχε φέρει σαν πρόταση και η περσινή παίκτρια.

Η Μορτασία βγήκε εκτός εαυτού και απάντησε πως δεν έχει ανάγκη στιλίστα και πως η σχέση της με την Όλγα Κοτλιδά είναι καθαρά κοινωνική, αφού έχουν βρεθεί εκτός παιχνιδιού αρκετές φορές, καμία όμως για επαγγελματικό σκοπό, όπως υποστήριξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα