Ιβάν Σβιτάιλο: Ανακοίνωσε on air τον ερχομό της δεύτερης κόρης του

Διαβάζεται σε 1'
svitailo
Ιβάν Σβιτάιλο glomex

Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως σε λίγες ημέρες θα γεννηθεί η δεύτερη κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη Σταυριάνα Γαρνάβου.

Σε μία ευχάριστη ανακοίνωση προχώρησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση της ΕΡΤ ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο γνωστός ηθοποιός της σειράςΣτα Σύρματα” και χορευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” και αποκάλυψε πως η οικογένειά του θα αποκτήσει ακόμα ένα μέλος, αφού σε λίγες ημέρες θα γεννηθεί η δεύτερη κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη Σταυριάνα Γαρνάβου.

“Οδεύουμε προς την τελική ευθεία, δεύτερη κόρη“, είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο και σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του είπε: “Έχεις μόνιμα αυτή την αναστάτωση μέσα σου, μην τυχόν και κάτι γίνει. Επίσης δεν ξέρεις, είναι αυτό το θαύμα της φύσης, που όσους υπερήχους και να κάνεις, δεν ξέρεις, είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις μέχρι να έρθει. Έχουμε προετοιμάσει την πρώτη μας κόρη, περιμένει, εντάξει δεν μπορεί να αποφύγει αυτή την κοιλιά”.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε μπει στον πρώτο τοκετό της συζύγου και πέρασε ένα μέρος της διαδικασίας, παρά το γεγονός ότι το πρώτο κοριτσάκι γεννήθηκε με καισαρική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα