Εκτός My Style Rocks η Χριστίνα μετά το ξέσπασμά της

Διαβάζεται σε 1'
mystylerocks
Η Χριστίνα Μπίτα του My Style Rocks Instagram@bita_xris

Απούσα από το My Style Rocks της Δευτέρας (06/11) η Χριστίνα Μπίτα μετά το ξέσπασμα με αφορμή το περιστατικό με τη στιλίστρια. Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου.

Επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το μεσημέρι της Δευτέρας (06/11) το My Style Rocks και οι fashionistas πήραν τη θέση τους για να εντυπωσιάσουν κριτές και συμπαίκτριες, ωστόσο μία από αυτές δεν ήταν ανάμεσά τους.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Μπίτα, η οποία “πρωταγωνίστησε” στο προηγούμενο επεισόδιο καθώς τέθηκε για πρώτη φορά ενώπιον της κριτικής επιτροπής το θέμα για τη συνεργασία της παίκτριας με τη στιλίστρια και πρώην παίκτρια του show μόδας, Ναντίν Ανζάουϊ, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός παιχνιδιού.

Η παίκτρια ξέσπασε στο τελευταίο επεισόδιο και αποχώρησε κλαίγοντας, με την Κατερίνα Καραβάτου να αναφέρει πως η παίκτρια δεν θα επέστρεφε στη θέση της, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο γύρισμα.

Ωστόσο, απούσα ήταν και από το επεισόδιο της Δευτέρας, με την παρουσιάστρια να λέει στους τηλεθεατές: “Βλέπετε τα κορίτσια μας είναι 9, η Χριστίνα που είδατε ότι έφυγε στα μισά του προηγούμενου επεισοδίου, δεν θα είναι και σήμερα μαζί μας, αυτό σημαίνει ότι μηδενίζεται η βαθμολογία της. Ελπίζουμε να έρθει κοντά μας πάρα πολύ γρήγορα”.

My Style Rocks: Εκτός η Χριστίνα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα