Απανωτές ληστείες σε βάρος ανηλίκων στον Πειραιά

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ EUROKINISSI

Με διαφορά ενός τετάρτου δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή σε μία περίπτωση επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους και σε μία δεύτερη σε τρεις και τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δύο απανωτές ληστείες σε βάρος ανηλίκων στον Πειραιά, σημειώθηκαν χθες το βράδυ με διαφορά ενός τετάρτου μεταξύ 21:30-21:45.

Στην πρώτη περίπτωση, στην συμβολή των οδών Ζαΐμη και Κλεισόβης, δύο άγνωστοι δράστες πλησίασαν έναν 16χρονο και έναν 15χρονο και με την απειλή μαχαιριού τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ αμέσως μετά ανέβηκαν σε μηχανή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο αργότερα, στην συμβολή των οδών Προποντίδος και Ιππολύτου, πιθανόν οι ίδιοι δράστες, προσέγγισαν έναν 16χρονο και δύο 15χρονους και με την απειλή μαχαιριού τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και προσωπικά τους έγγραφα, ενώ και πάλι ανέβηκαν σε μηχανή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις αναζητήσεις της Αστυνομίας που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, ενώ έρευνα για τα απανωτά περιστατικά διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα