My Style Rocks: Σοκ και κλάματα στο πλατό – Αποχώρησε μεγάλο φαβορί

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks
My Style Rocks Glomex/ΣΚΑΙ

Το Gala του “My Style Rocks” έκλεισε με την ανακοίνωση της νικήτριας της εβδομάδας και της παίκτριας που αποχωρεί. Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό.

Ένα Gala διαφορετικό από τα άλλα παρακολουθήσαν οι τηλεθεατές στο “My Style Rocks” της Τρίτης (07/11), αφού επέστρεψαν στο διαγωνισμό fashionistas από τον προηγούμενο κύκλο ως μοντέλα για τις φετινές παίκτριες.

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν εκτός από το δικό τους outfit, να επιμεληθούν και το loοk της guest συμμετέχουσας, με το θέμα να είναι Disco.

Οι περσινές παίκτριες δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το φετινό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με την Χριστιάννα Κατσιέρη που γνωρίσαμε στον προηγούμενο κύκλο να έρχεται σε σύγκρουση με την Διονυσία Κουκίου.

My Style Rocks: Η νικήτρια της εβδομάδας

Στο τέλος του επεισοδίου, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε την νικήτρια της εβδομάδας και των 2.500 ευρώ, η οποία ήταν η Αμάντα.

My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε

Στη συνέχεια, ήρθε το δυσάρεστο σημείο του επεισοδίου, όπου η Καραβάτου ανακοίνωσε τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση. Αυτές ήταν η Διονυσία, η Μορτασία και η Χριστιάννα.

Οι fashionistas επέλεξαν να “σώσουν” την Διονυσία, με τις άλλες δύο κοπέλες να πηγαίνουν μπροστά στην κριτική επιτροπή, για την τελική απόφαση.

Το σοκ όλων ήταν πολύ μεγάλο, καθώς η Μορτασία και η Χριστιάννα ήταν μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού, αφού οι εικόνες που έφερναν έπαιρναν καλές βαθμολογίες.

Η απόφαση των κριτών δεν ήταν ομόφωνη. Η Σοφία Χατζηπαντελή “λύγισε” μιλώντας στα κορίτσια, “σώζοντας” την Μορτασία. Ο Στέλιος Κουδουνάρης επέλεξε την Χριστιάννα. Το βάρος της απόφασης έπεσε στον Δημήτρη Σκουλό, που επέλεξε την Μορτασία.

Έτσι, η Χριστιάννα ήταν η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε.

Με δάκρυα στα μάτια «έκλεισε» το επεισόδιο η Κατερίνα Καραβάτου μετά την έντονη συγκίνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα