Θεσσαλονίκη: Η Μόνικα Μπελούτσι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου – “Η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μου”

Διαβάζεται σε 2'
H Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
H Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Eurokinissi

Η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για να παρουσιάσει την προβολή του υβριδικού φιλμ “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις”.

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης περπάτησε με αέρα ντίβας αλλά χαμογελαστή η Ιταλίδα σταρ, Μόνικα Μπελούτσι, που ήρθε στην πόλη σήμερα το απόγευμα.

Η ίδια μάλιστα χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ, ενώ πήρε και ένα πανό που της είχαν ετοιμάσει φαν.

Τη Μόνικα Μπελούτσι υποδέχτηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Ορέστης Ανδρεαδάκης.

Η Ιταλίδα σταρ παρουσίασε την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα που είναι βασισμένο στην παράσταση Maria Callas: Letters and Memoirs. Εκεί η Μπελούτσι έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το 2019 όπου ερμήνευσε σε μονόλογο αποσπάσματα από επιστολές της Κάλλας.

Το φιλμ θα προβληθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για το «Έτος Μαρία Κάλλας», με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.

Στην προβολή θα παραστεί και ο σκηνοθέτης, Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ανεβαίνοντας στο βήμα η Ιταλίδα σταρ που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό είπε πως η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά της. “Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ “, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα