Κασσελάκης για διαγραφές: Να αφουγκραστούμε τη βάση του κόμματος

Διαβάζεται σε 2'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για διαγραφή 4 στελεχών, ο Στέφανος Κασσελάκης με νέα παρέμβασή του τόνισε πως το βασικό είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα “υγιές κόμμα”.

Το βασικό είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα ‘υγιές κόμμα‘, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε δεύτερη παρέμβασή του σήμερα στο ραδιοσταθμό “Στο Κόκκινο”, λίγες ώρες μετά τη δήλωση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για διαγραφή 4 στελεχών του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα και η ανεκτικότητα και να μην προσβάλλουν κάποιοι τους συντρόφους τους και σημείωσε πως “πρέπει να αφουγκραστούμε τη βάση του κόμματος” που θέλει μια “κυβερνητική αριστερά“.

Στην παρατήρηση της Ευγενίας Λουπάκη ότι η λέξη αρρώστια που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην on camera δήλωσή του “χτύπησε πολύ βαριά”, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απάντησε: “Κατανοητό. Το βασικό είναι να είμαστε ένα υγιές κόμμα που θα δίνει συντροφικότητα, όχι να προσβάλλει χωρίς λόγο όλα τα μέλη του. Μία συντροφικότητα, μία ανεκτικότητα. Αυτό είναι το υγιές. Αυτόν επιβραβεύουμε”.

Ερωτηθείς για τις διαγραφές αλλά και τις αποχωρήσεις, με τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Βούτση να τίθενται εκτός ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε πως ούτε για εκείνον είναι μία εύκολη απόφαση.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία σχολίασε πως “αυτό που κάνει [η ΝΔ] είναι το άκρον άωτο της αλαζονείας. Από τις ανεξάρτητες αρχές μέχρι τους ελεύθερους επαγγελματίες που φορολογούν ωμά”, ενώ για το δυστύχημα των Τεμπών, όπου μίλησε για έγκλημα – και στις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, υπογράμμισε: “Ποιος μιλάει έτσι ρε παιδιά; Ποιος άνθρωπος μιλάει έτσι; Είναι στην κοσμάρα τους. Αν σκέφτεσαι έτσι, είναι έγκλημα. Μου θύμισε τον πρωθυπουργό που δεν μπορούσε να πει μία συγγνώμη μετά από αυτό το έγκλημα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα