Κίνηση στους δρόμους: Η κακοκαιρία “παρέλυσε” το λεκανοπέδιο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους: Η κακοκαιρία “παρέλυσε” το λεκανοπέδιο – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Χάος προκάλεσε στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου η ισχυρή βροχόπτωση που πλήττει το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11) την Αττική. Πού υπάρχουν προβλήματα.

Με αρκετά προβλήματα διεξάγεται το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11) η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται ήδη σε αρκετές περιοχές της Αττικής και τον ουρανό να είναι μαύρος.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία προκάλεσε κομφούζιο στους κεντρικούς οδικούς άξονες με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρατηρούνται στον Κηφισό, κυρίως στο ρεύμα της ανόδου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Λαμίας.

Καθυστερήσεις περιμένουν και όσους οδηγούς κινηθούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, αφού μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Αλεξάνδρας, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας, στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Κωνσταντίνου, στην Ακαδημίας, στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου.

Καθυστερήσεις που φτάνουν ακόμα και τα 30 λεπτά παρατηρούνται και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Κάντζα έως Μεταμόρφωση, αλλά και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας. Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινηθούν στην Περιφ. Υμηττού, αφού τους περιμένουν καθυστερήσεις 30 λεπτών από την Αγία Παρασκευή έως τη Μεταμόρφωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

kinisi
Κίνηση στους δρόμους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα