Τεμπονέρας για δημοψήφισμα: “Δεν στήνει η Αριστερά λαϊκά δικαστήρια”

Διαβάζεται σε 1'
Διονύσης Τεμπονέρας
Διονύσης Τεμπονέρας SOOC

Ηχηρή παρέμβαση κατά της ανακοίνωσης Κασσελάκη για δημοψήφισμα με θέμα τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Διονύσης Τεμπονέρας. Την χαρακτήρισε “βαθιά διχαστική κίνηση που υπονομεύει την ενότητα του κόμματος”.

Κατά της πρότασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη για δημοψήφισμα στο κόμμα με αντικείμενο την διαγραφή των τεσσάρων στελεχών του που παραπέμφθηκαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας, τοποθετήθηκε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Σε παρέμβαση που πραγματοποίησε από την συχνότητα της ΕΡΤ ο κ. Τεμπονέρας, χαρακτήρισε την πρόταση αντικαταστατική, που λειτουργεί «βαθιά διχαστικά», ενώ επεσήμανε πως «Δεν στήνει η Αριστερά λαϊκά δικαστήρια».

Συνεχίζοντας, ο κ. Τεμπονέρας έκανε λόγο για αχρείαστη και εσωστρεφή πρόταση, υπογραμμίζοντας πως είναι μια «βαθιά διχαστική κίνηση που υπονομεύει την ενότητα του κόμματος».

Παράλληλα, ζήτησε να ανακληθεί η πρόταση αυτή εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί όρο για να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρειαζόμαστε ηρεμία προς το συνέδριο» πρόσθεσε ο κ. Τεμπονέρας ο οποίος σχολίασε και τις προτάσεις για παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «δεν χρειαζόμαστε τοποτηρητή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα