Γη της Ελιάς: Χωρισμός-βόμβα σοκάρει ολόκληρο το χωριό

Διαβάζεται σε 4'
Γη της Ελιάς: Χωρισμός-βόμβα σοκάρει ολόκληρο το χωριό
Γη της Ελιάς Mega Tv

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη “Γη της Ελιάς”. Αναλυτικά, όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (14/11), με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες…

Ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και προσπαθεί να τον νουθετήσει όσο είναι νωρίς!

Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών κι αποφασίζει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα, ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη.

Γη της Ελιάς: Σοκαριστικές αποκαλύψεις την Τρίτη 14 Νοεμβρίου

Ο Κουράκος εκνευρίζεται καθώς μια υποτιθέμενη πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών αποδεικνύεται ψευδής. Αγνοεί φυσικά πως ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη και αυτός τον ειδοποίησε έγκαιρα.

Ο Άρης με την Ισμήνη φτάνουν στην Αθήνα και ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και προσπαθεί να τον νουθετήσει. Ο Μάνος και η Αριάδνη συναντιούνται στο ανθοπωλείο και η Μαρίνα πιάνει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα. Ο Στάθης αρχίζει να δένεται με την κόρη του και της προτείνει να μείνει μόνιμα μαζί του στη Μάνη.

Η απόφαση του Λυκούργου να πάρει διαζύγιο σοκάρει τη Χάιδω και η Μαρία, η Αθηνά και η Μαργαρίτα προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Δείτε το trailer της Τρίτης (14/11)

Όσα θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Η συμπεριφορά της Μαρίας είναι αλλόκοτη και η Αθηνά είναι σίγουρη πλέον πως κάτι κρύβει. Η Βασιλική καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με τη Αριάδνη και ο Παρασκευάς προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ παράλληλα δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα. Ο Αποστόλης κάνει μια κίνηση προς τη Φιλιώ και η αντίδρασή της τον σοκάρει. Η Ασπασία βάζει φιτιλιές στον Γιώργη λέγοντάς του ότι είχε καλέσει στο σπίτι της τη Δήμητρα και τον Ορέστη για να φάνε μαζί.

Ο Στάθης βρίσκει μία ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Μετά από πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» την Αγγελική κι επιτέλους το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο πως έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα περιουσιακά. Η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου κι εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της.

Αναπάντητα ερωτήματα την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Η Αρετή μένει άναυδη με την αποκάλυψη. Μεταφέρει το νέο στη Βασιλική η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι αδελφές. Η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και τη βλέπει να μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη.

Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών κι αποφασίζει να το διερευνήσει. Ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη. Η Αριάδνη ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα μείνει μόνιμα στη Μάνη. Την ίδια ώρα, η Αρετή πηγαίνει να προλάβει τα νέα στην Ιουλία, η οποία όμως την αιφνιδιάζει αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια.

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Η Αρετή ζει στιγμές δόξας, αφού πλέον νιώθει δικαιωμένη απέναντι σε όσους την έλεγαν τρελή, και αμέσως διαδίδει παντού την είδηση ότι η Αριάδνη είναι κόρη του Στάθη και της Ιουλίας. Δεν διστάζει να πάει ακόμα και στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου. Ο Κουράκος βλέπει πάλι τη Δήμητρα με τον Ορέστη στον δρόμο και της ζητάει τον λόγο, γεγονός που οδηγεί σε μεγάλο καβγά.

Στο μεταξύ, στο Σούνιο η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και επιτέλους ανακαλύπτει το μεγάλο της μυστικό. Ο Δημοσθένης φεύγει από το σπίτι μέσα στη νύχτα για να βοηθήσει την Ξένια και επιστρέφει το πρωί, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός με την Ασπασία η οποία δεν πιστεύει πια τις δικαιολογίες του. Το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον Στάθη και την Αριάδνη βγαίνει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα