Γερασιμίδου: Η απάντηση για την προσαγωγή της οικογένειάς της – “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”

Διαβάζεται σε 2'
Γερασιμίδου: Η απάντηση για την προσαγωγή της οικογένειάς της – “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”

Για την προσαγωγή του συζύγου και της κόρης της, επειδή ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους η Ελένη Γερασιμίδου. Η ενόχληση και η απάντησή της.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών προχώρησε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, η οποία παρευρέθηκε σε εκδήλωση θεατρικών βραβείων.

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις προηγούμενες μέρες, καθώς ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος, και η κόρη τους, Αγγελική Ξένου, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ, επειδή ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι δύο ηθοποιοί  πέρασαν με το αυτοκίνητό τους έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.

Τη στιγμή που περνούσαν έξω από το κτίριο, ύψωσαν μέσα από το αμάξι τους την παλαιστινιακή σημαία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο αιματοκύλισμα που γίνεται στη Γάζα.

Άγνωστος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, που προχώρησαν στην προσαγωγή των δύο ηθοποιών στη ΓΑΔΑ, ενώ μετά από ώρα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών της, η Ελένη Γερασιμίδου ρωτήθηκε για την προσαγωγή της οικογένειάς της, με την ίδια να απαντά αρχικά:

“Δεν είναι ώρα αυτή. Όπως βλέπετε, εμείς θα φοράμε την παλαιστίνα, αλλά δεν είναι ώρα τώρα γι’ αυτό. Λυπάμαι, βέβαια, που κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό, ενώ συνήθως στα Όσκαρ κάποιος βρίσκεται να πει και για αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο”.

Σε δεύτερη ερώτηση σχετικά με το ίδιο ζήτημα, η ηθοποιός αντέδρασε, λέγοντας:

“Τώρα, τι λέτε; Θέλετε να πούμε γι’ αυτό το πράγμα, σήμερα, που εδώ δόθηκαν κάποια βραβεία σε άξιους συναδέλφους; Ευχαριστώ πολύ. Και λευτεριά στην Παλαιστίνη λοιπόν”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα