Μακρόπουλος: Τα 4 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και το δάνειο σε ελβετικό φράγκο

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Μακρόπουλος
Νίκος Μακρόπουλος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ/PAPADAKIS PRESS

Ο τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος εξήγησε πώς αποφάσισε να κόψει το τσιγάρο, ενώ αποκάλυψε τη δυσκολία αποπληρωμής ενός δανείου του. Η απόρριψη που δέχτηκε επειδή ήταν ψηλός.

Συνέντευξη σε… γήπεδο πάντελ, παραχώρησε στην εκπομπή “Happy Day” ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος.

Αρχικά, ο αγαπημένος ερμηνευτής αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το άθλημα, λέγοντας:

“Μ’ αρέσει το πάντελ, επειδή έπαιζε και ο γιος μου, πηγαίνω κι εγώ και αθλούμαι. Το επέλεξα και για λόγους υγείας και για λόγους φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια, που έκοψα το τσιγάρο. Μαζί με τη διατροφή που έχω ξεκινήσει, κάνω μια προσπάθεια για να τα χάσω”.

Συγκεκριμένα, για το κάπνισμα, είπε:Κάπνιζα τέσσερα πακέτα την ημέρα. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής όλων των εποχών. Αν δεν το πάρεις απόφαση εσύ να το κόψεις, θα σε “κόψει” εκείνο. Εγώ ήμουν στα πρόθυρα του να με “κόψει”, είχα θέμα με την αναπνοή”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αποκάλυψε τη δυσκολία αποπληρωμής του δανείου που έχει λάβει σε ελβετικό φράγκο.

“Έχει τύχει να πάρω ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, το οποίο ακόμα πληρώνω. Ένα πηγάδι χωρίς πάτο” είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Τέλος, ο Νίκος Μακρόπουλος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Πάολα, αλλά και στο νέο του τραγούδι “Το κουμάντο”, το οποίο αφιερώνει στις γυναίκες. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν του, θυμήθηκε όταν τον είχαν απορρίψει σε ένα σχήμα επειδή ήταν ψηλός.

“Θυμάμαι μια δουλειά που πήγα και ήταν όλοι κοντοί στο σχήμα. Τότε ανώνυμοι μεταξύ ανωνύμων και μου είπαν “Δεν μπορούμε να σε πάρουμε, γιατί είσαι ψηλός”. Εγώ του απάντησα ότι το βράδυ στην πίστα, φοράω λακκούβες αντί για τακούνια. Δεν το κατάλαβε ο άνθρωπος και σηκώθηκα και έφυγα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα