Συνάντηση Τσίπρα – Ηλιόπουλου: Στο επίκεντρο η ταραχώδης κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
tsipras iliopoulos
Αλέξης Τσίπρας Νάσος Ηλιόπουλος SOOC

Οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά και το κλίμα αποχώρησης στελεχών του κόμματος ήταν το αντικείμενο της συνάντησης Αλέξη Τσίπρα και Νάσου Ηλιόπουλου.

Σε πλήρη εξέλιξη η κινητικότητα του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο ρευστό τοπίο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος του κόμματος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Νάσο Ηλιόπουλο, στα γραφείο του επί της οδού Αμαλίας. Ο βουλευτής Α’ Αθηνών είναι, ως γνωστόν, ένα από τα βασικά στελέχη των 6+6. Ως εκ τούτου η συνάντηση εκλαμβάνεται ως μια επαφή του Αλέξη Τσίπρα με τα στελέχη που συσπειρώνονται γύρω από την Έφη Αχτσιόγλου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι εξελίξεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδίως όσον αφορά το κλίμα αποχώρησης των συγκεκριμένων στελεχών μετά τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη στην συνεδρίαση της Κ.Ε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που οδήγησε στην αποχώρηση της Ομπρέλας.

Αυτά ενώ την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να υπάρξει πανελλαδική συνάντηση των «6+6» η οποία θεωρείται αποφασιστικής σημασίας για τα περαιτέρω βήματα.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει προηγηθεί συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον νυν πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη. Σε αυτήν ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να επισήμανε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την σημασία της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη για συμπεριληπτική όσο και συμβατή με το καταστατικό λειτουργία. Αυτά μόλις δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη που εκλήφθησαν ως δημόσια και ολιστική κριτική στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα