Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά για το “θάψιμο” μεταξύ παρουσιαστών – “Ντροπή”

Διαβάζεται σε 3'
Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά για το “θάψιμο” μεταξύ παρουσιαστών – “Ντροπή”
Η Ρούλα Κορομηλά Papadakis Press

“Χείμαρρος” η Ρούλα Κορομηλά για τη δημόσια ανταλλαγή “πυρών” μεταξύ εκπομπών. “Σε ποια χώρα ο ένας παρουσιαστής θάβει τον άλλο δημόσια;”.

Συνέντευξη στην στο MEGA και στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, ενώ σχολίασε και το “θάψιμο” μεταξύ εκπομπών το οποίο χαρακτήρισε “ντροπή”.

“Δεν υπήρχε ποτέ φόβος ότι αν θα φύγω, ποιος θα μου πάρει τον θρόνο μου. Δηλαδή μην το φοβόμαστε αυτό το πράγμα, που λέμε «α, θα φύγω και θα έρθει ο άλλος τώρα να πάρει την καρέκλα μου». Και να πάρει την καρέκλα σου, οι συγκρίσεις δεν είναι εφικτές καμιά φορά. Οπότε λέω κάποια στιγμή πως «νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνω άλλο τηλεόραση, να σταματήσω, να ξεκουραστώ και να κοιτάξω κάποια άλλα πράγματα». Και πράγματα ήθελα να κάνω στην προσωπική μου ζωή και βεβαίως όταν δουλεύεις από το 1988, έχοντας δουλέψει και άλλα 15 χρόνια πριν, υπάρχει κούραση και κόπος”, είπε αρχικά η έμπειρη παρουσιάστρια.

 

Εν συνεχεία η Ρούλα Κορομηλά σχολίασε και την ανταλλαγή “πυρών” μεταξύ εκπομπών, λέγοντας:

“Τα νούμερα δεν κάνουν τον παρουσιαστή. Τα νούμερα βοηθάνε το κανάλι, βοηθάνε την ψυχολογία του παρουσιαστή και βεβαίως καθορίζουν την πορεία μιας εκπομπής. Εκεί που θεωρώ ότι μπερδευόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας οι συνάδελφοι μεταξύ μας είναι ότι δεν θεωρώ φρόνιμο να ασχολείται η εκπομπή σου με άλλη εκπομπή, με άλλο συνάδελφο σου, που για κάποιους λόγους δεν έχει τα αναμενόμενα ή τα ιδανικά νούμερα. Το θεωρώ αυτό και προσβλητικό και απαράδεκτο και δίνουμε έτσι την εικόνα στο τηλεοπτικό κοινό που μας παρακολουθεί ότι είμαστε… άρμεγε και κούρευε.

Ότι μεταξύ μας σφαζόμαστε και ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός ο οποίος είναι αθέμιτος. Καλό είναι και να μην υπάρχει και σε κάθε περίπτωση να μην το βγάζουμε προς τα έξω. Εμένα αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ και θεωρώ ότι γίνεται επιτηδευμένα, εσκεμμένα για να θίξουμε την ψυχολογία των συναδέλφων μας. Σε ποια χώρα ο ένας παρουσιαστής θάβει τον άλλο δημόσια, ο ένας απαντάει στον άλλο γιατί κάτι είπε και γίνεται όλο αυτό το οποίο εμένα με κάνει να νιώθω άβολα και να νιώθω ντροπή”.

Όσο για την κριτική που η ίδια έχει δεχτεί, είπε: “Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο όσο καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη. Μιλάμε για bullying. Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying. Έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα. Έχω χτυπηθεί σαν χταπόδι από τον Τύπο. Και μιλάμε τότε για σκληρή κριτική, ακόμη και για γεγονότα που δεν υπήρξαν ποτέ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα