Καλαμάτα: Με γρονθοκόπησαν έξω από το σχολείο του παιδιού μου – Μαρτυρία που σοκάρει

Διαβάζεται σε 2'
Καλαμάτα: Με γρονθοκόπησαν έξω από το σχολείο του παιδιού μου – Μαρτυρία που σοκάρει
i-stock

O γονέας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από το σχολείο του παιδιού του στην Καλαμάτα αφηγείται on camera το περιστατικό.

Οι περιγραφές του πατέρα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σχολείο του παιδιού του τη Δευτέρα στην Καλαμάτα είναι το δίχως άλλο σοκαριστικές.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Action24 ο πατέρας (με γυρισμένο πρόσωπο προς την κάμερα) τόνισε ότι αντιμετώπισε “μία αδιανότητη κατάσταση την οποία ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω”.

Ακολούθως εξιστόρησε το backround του περιστατικού: “Το παιδί έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας στο σχολείο από το ίδιο παιδί όχι μία φορά. Μιλήσαμε την ψυχολόγο του σχολείου που μας είπε ότι οι επαφές των δύο παιδιών θα πρέπει να αποφεύγονται. Το σκηνικό όμως επαναλήφθηκε”.

“Την Παρασκευή πριν από τη γιορτή του Πολυτεχνείου βρέθηκα τυχαία έξω από το σχολείο με τον πατέρα του παιδιού που ασκεί βία στο παιδί μου. Μου δήλωσε ενημερωμένος και μου είπε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην επαναληφθεί. Του είπα απλώς ότι θα πρέπει να απευνθούμε στους ειδικούς και η συζήτηση τελείωσε εκεί”.

Οσον αφορά το σκηνικό του ξυλοδαρμού τη Δευτέρα το περιέγραψε ως εξής: “Χθες το πρωί άφησα το παιδί μου στο σχολείο. Στο επόμενο φανάρι κάποιος άνοιξε τη δεξιά πόρτα του αυτοκινήτου μου και άρχισε να με γρονθοκοπεί. Το ίδιο έγινε αμέσως μετά και από αριστερά. Αρχισα να αιμορραγώ στη μύτη. Αναγνώρισα τον πατέρα του άλλου παιδιού. Με απειλούσε και μου έλεγε ότι δεν θα βγάλω τρελό το παιδί του. Βρήκα καταφύγιο στο προαύλιο του σχολείου και εν συνεχεία στο γραφείο του διευθυντή. Οι δύο που με χτύπησαν απειλούσαν και τους δασκάλους”.

Παρακολουθήστε το σχετικό video

Κατά πληροφορίες της ΕΡΤ δράστες της επίθεσς είναι δύο αδέρφια 48 ετών στα οποία το θύμα υπέβαλλε μήνυση.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα