Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Διαβάζεται σε 2'
antonopoulos
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος Papadakis Press

Ο διάσημος ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σπάει τα ταμπού και σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε πλαστική.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” της Αθηναΐς Νέγκα ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο οποίος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για το “βάρος” του να είναι εγγονός της Κατίνας Παξινού και βαφτισιμιός του Αλέξη Μινωτή, τους λόγους που δεν έκανε παιδί αλλά και πώς διαχειρίζεται το άγχος που ακόμα έχει.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παραδέχθηκε πως παρά τα χρόνια που βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι και μπροστά από τις κάμερες έχει ακόμα τρακ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει χαρακτηριστικά “πως δεν υπάρχει περίπτωση στο πρώτο γύρισμα ταινίας ή σειράς, στην πρώτη παράσταση να μην πάρω xanax. Θα το πάρω για να με ηρεμήσει”. Μάλιστα, είπε πως κάθε φορά αισθάνεται το άγχος να αποδεικνύει πως είναι καλός ηθοποιός.

Ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν απέκτησε ποτέ παιδί, λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως δεν το έκανε γιατί ήθελε την ελευθερία του.

Είναι μεγάλη ευθύνη ένα παιδί και ήθελα την ελευθερία μου. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα αλλά και μία σκλαβιά, είναι πολύ εγωιστικό αυτό αλλά αυτός είμαι. Τη χάρηκα την ελευθερία μου δεν έχω παράπονο. Έχω περάσει μία πολύ ευτυχισμένη ζωή”, δήλωσε ο ίδιος.

Μίλησε όμως και για τη σχέση του με τον χρόνο και εξομολογήθηκε πως δεν είναι καθόλου συμφιλιωμένος με τον θάνατο. “Με στεναχωρεί το πέρασμα του χρόνου γιατί όσο περνάει τόσο πηγαίνω πιο κοντά στον γκραν φινάλ, το οριστικό. Με φοβίζει πολύ, δεν είμαι καθόλου συμφιλιωμένος με αυτό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μετά για αυτό φοβάμαι”, εκμυστηρεύτηκε.

Σε συζήτηση με την Αθηναΐς Νέγκα για την πίεση που δέχονται οι ηθοποιοί, κυρίως οι γυναίκες για την τηλειότητα της εικόνας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκάλυψε πως λόγω του ότι είναι αυστηρός με τον εαυτό του έχει κάνει βλεφαροπλαστική.

“Έκανα γιατί είχα ‘σακούλες’ κάτω από τα μάτια μου, ήταν κληρονομικό από τη μητέρα και τη γιαγιά μου. Ήταν συσσωρευμένο λίπος, το αφαίρεσα και ήμουν μια χαρά. Κάθε τόσο λέω να πάω να με ‘τραβήξει’ ένας γιατρός, αλλά μετά λέω τι βλακείες είναι αυτές. Γιατί πιστεύω ότι το ‘πολύ’ είναι εις βάρος αυτού που το κάνει, γιατί η ηλικία δεν κρύβεται, διορθώνονται μόνο τα ψεγάδια”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα