Στο κόκκινο τα προφίλ όσων έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Στο κόκκινο τα προφίλ όσων έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία συντονισμένη κίνηση στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη, έβαλαν στο προφίλ τους στα social media κατακόκκινο χρώμα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το κόκκινο χρώμα με το οποίο έχουν “κοσμήσει” τα προφίλ τους στα social media οι περισσότεροι από τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη.

Πρόκειται-αντιθέτως-για ένα συμβολισμό ο οποίος επιχειρεί να φέρει στο προσκήνιο το κόκκινο της Αριστεράς που κατά την οπτική τους λείπει από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Οζγκιούρ Φερχάτ και άλλα στελέχη έβαλαν έτσι στο προφίλ τους ένα κατακόκκινο φόντο δείχνοντας έτσι και το δρόμο στον οποίο θα επιχειρήσει να κατευθυνθεί η νέα κοινοβουλευτική ομάδα.

Θυμίζουμε ότι στο κείμενο αποχώρησής τους τα στελέχη των 6+6 μεταξύ άλλων τονίζουν και τα εξής: “Η ιδεολογική μετατόπιση από αρχές και αξίες της σύγχρονης Αριστεράς, η ανεπάρκεια και οι αντιφατικές τοποθετήσεις της νέας ηγετικής ομάδας, στερούν κάθε αξιοπιστία. Ακυρώνουν κάθε προσπάθεια συσπείρωσης ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων από όλο το φάσμα της Αριστεράς, της Κεντροαριστεράς και της Οικολογίας και νικηφόρας πορείαςενάντια στην πολιτική της ΝΔ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα