Ματσούκα για Κόκκαλη: “Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον”

Διαβάζεται σε 3'
matsouka
Δήμητρα Ματσούκα glomex

Μία κοινή απόφαση που πήραν για συναισθηματικούς λόγους είπε για τον επερχόμενο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε την Παρασκευή (24/11) στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και έχοντας βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη για τον οποίο μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στη μεγάλη της αγάπη για τη χειμερινή κολύμβηση, μία συνήθεια που έχει τα τελευταία 3-4 χρόνια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά φροντίζει να κάνει στη θάλασσα.

“Όσοι δεν το κάνουν πρέπει να το κάνουν γιατί είναι φοβερά αναζωογονητικό, φεύγεις με μία πολύ ωραία ενέργεια”, είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά “Οι Ψυχοκόρες” που πρωταγωνιστεί, αναφέροντας πως αισθάνεται τυχερή που είναι σε αυτή τη δουλειά, και “αν η μυθοπλασία είχε φωνή θα έλεγε το ίδιο“.

Μίλησε όμως και για την προσωπική της ζωή και τον επερχόμενο γάμο της με τον γνωστό επιχειρηματία και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κόκκαλη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Σε ερώτηση για το πώς πήρε την απόφαση με τον σύντροφό της να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η ίδια σχολίασε πως “παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί 7 χρόνια, αυτό το υπέροχο νούμερο. Εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχα πάντα στο σπίτι μου ένα γλυπτό με το νούμερο 7″.

Και συμπλήρωσε: “Το έχω δει και εγώ στον μικρόκοσμό μου ότι στα 5, 6, 7 χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε είναι ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε έτσι καλά θα γίνει, για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση“.

Απέφυγε ωστόσο να απαντήσει στο εάν ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου και αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός. “Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως θα είμαστε λίγοι και καλοί“, αποκάλυψε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τον σύντροφό της, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: “Είναι ένας άνθρωπος που κατ’ αρχήν εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα που μιλάμε και έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά, γιατί και αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον“.

Η συνέντευξη της Δήμητρας Ματσούκα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα