Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη “φωτιά” – Το 1.000.000 ευρώ και η πλαστογραφία

Διαβάζεται σε 2'
Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη “φωτιά” – Το 1.000.000 ευρώ και η πλαστογραφία
Γη της Ελιάς mega tv

Η “Γη της Ελιάς” επιστρέφει στους δέκτες μας και οι εξελίξεις θα είναι άκρως ανατρεπτικές. Όσα θα παρακολουθήσουμε.

Απρόσμενες εξελίξεις, συγκρούσεις και ένοχα πάθη αναστατώνουν τους ήρωες της Μάνης στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Γη της Ελιάς».

Ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. H απιστία, όμως, δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η Αμαλία αρχίζει να μεγαλοπιάνεται ως σύζυγος του Ισίδωρου Βρεττάκου. Την ίδια ώρα, η Ιουλία αποκαλύπτει στον Στάθη ότι είναι έγκυος.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Ο Δημοσθένης αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα που θα κληρονομήσει ένα εκατομμύριο ευρώ από τον Ισίδωρο μετά θάνατον. Η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη.

Ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία ότι η Αριάδνη έκανε αίτηση αλλαγής επωνύμου. Την ίδια ώρα, η Αριάδνη ξεκαθαρίζει στην Ιουλία ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά εξακολουθούν να είναι τεταμένες. Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά, κι αυτή τη φορά δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχει η σχέση τους.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου κορυφώνονται. Ο Παρασκευάς παίρνει αναβολή για δύο χρόνια από τον στρατό και γυρνάει στη Μάνη.

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος δίνει την πράξη υιοθεσίας της Αριάδνης σε γραφολόγο για να διαπιστωθεί αν είναι φέρει την υπογραφή της Ιουλίας ή κάποιος έχει κάνει πλαστογραφία. Η αναστάτωση που θα ξεσπάσει στο χωριό θα είναι τεράστια….

Το trailer της Κυριακής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα