Κίνηση στους δρόμους: Σημαντικές καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
kinisi
Κίνηση στους δρόμους EUROKINISSI

Στο κόκκινο πολλές κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας από νωρίς το πρωί. Πού υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Ξεκίνημα εβδομάδας με καθυστερήσεις και μειωμένες ταχύτητες, ήδη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (27/11), στους δρόμους της Αττικής, με την κίνηση να προκαλεί προβλήματα σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Ο Κηφισός για ακόμη ένα πρωινό έχει την “τιμητική” του, αφού έχει ήδη “κοκκινίσει” και στα δύο ρεύματα, στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι του Ρέντη και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην έξοδο της Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι, ενώ προβλήματα σημειώνονται και στο κέντρο της Αθήνας.

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στη Μεσογείων, στο ύψος του Ψυχικού, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Κηφισίας στο Μαρούσι, στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου και στην άνοδο της Λ. Συγγρού.

Με υπομονή όμως θα πρέπει να οπλιστούν και όσοι οδηγοί επιλέγουν την Αττική Οδό για τη μετακίνησή τους, αφού μεταξύ άλλων καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από Φυλής έως Κηφισίας, 20′-25′ από κόμβο Μεταμόρφωσης (είσοδο από Λαμία) έως Κηφισίας, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα καθυστερήσεις 15-20 λεπτών σημειώνονται από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας και 5′-10′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα