Πόπη Τσαπανίδου: Διασχίζει τον Ατλαντικό με πλοίο

Διαβάζεται σε 2'
tsapanidou
Πόπη Τσαπανίδου Instagram@tsapanidou

Ταξίδι ζωής για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αποφάσισε να διασχίσει τον Ατλαντικό με πλοίο. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και το αλληγορικό μήνυμα.

Έναν από τους στόχους ζωής της εκπληρώνει η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αποφάσισε να διασχίσει τον Ατλαντικό ωκεανό με πλοίο, μία εμπειρία που όπως φαίνεται ζει και με το παραπάνω.

Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι ζωής παρά το γεγονός ότι, όπως έγραψε, “έτρεμε η ψυχή της” στη σκέψη ότι θα είναι τόσο μακριά από τη στεριά και τόσο ευάλωτη στις καιρικές συνθήκες.

Τι κι αν χρειάστηκε, όπως είπε, να αλλάξουν πορεία για να αποφύγουν μια μεγάλη καταιγίδα και ταξίδευαν επί δύο ημέρες με 10 και 11 μποφόρ, την καταιγίδα διαδέχθηκαν καλύτερες μέρες και τα μποφόρ έπεσαν στα 7, με την Πόπη Τσαπανίδου να αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τις συνθήκες και να αναρτεί μία χαμογελαστή της φωτογραφία με φόντο τον φουρτουνιασμένο ωκεανό.

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο.

Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα”

Η αλήθεια είναι πως έτρεμε η ψυχή μου στη σκέψη πως θα μαι τόσο μακριά από στεριά, τόσο ευάλωτη σε καιρούς.

Και πράγματι. Συνάντησα ότι καιρό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία, ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες.

Άν άξιζε;

Και με το παραπάνω!

Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας.

Τι ωραίο, να τσεκάρεις ως ολοκληρωμένους, στόχους ζωής.

Καλά ταξίδια, σε όλους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα