Κατερίνα Διδασκάλου: Δάκρυσε on camera – “Στέρησα από τα παιδιά μου την παρουσία μου”

Διαβάζεται σε 2'
didaskalou
Κατερίνα Διδασκάλου glomex

Στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας για το πόσο δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί τις ισορροπίες μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10” της ΕΡΤ μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου και χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της αναφέρθηκε στα παιδιά και τα εγγόνια της, κάνοντας παράλληλα τη δική της αυτοκριτική.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο να κρατηθεί ισορροπία ανάμεσα στη διαχείριση της προσωπικής ζωής και της οικογένειας με τη δουλειά, σχολιάζοντας πως δεν βλέπει τα εγγόνια της όσο θα ήθελα.

“Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Μερικές φορές χωλαίνει αναγκαστικά η διαχείριση της καθημερινότητας. Τα εγγόνια μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα, έχουν έρθει για λίγες μέρες από το Άμστερνταμ τώρα και με ρωτούσαν ‘Κατρίν, που πας;‘. Έτσι με αποκαλούν και μου θυμίζουν λίγο τα παιδιά μου, που μου έλεγαν και αυτά ‘πού πας;‘”, είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου και εξομολογήθηκε πως αισθάνεται αρκετές φορές τύψεις.

Αυτό έχω πει στα παιδιά μου, δεν θα πω ποτέ ότι ‘θυσιάστηκα. Έκανα επιλογή να είμαι κοντά σας και να μην κάνω κάτι και έκανα επιλογή να είμαι μακριά σας και να κάνω κάτι“, είπε φανερά συγκινημένη η ηθοποιός, η οποία όταν ρωτήθηκε αν ένιωσε ότι στέρησε κάτι από τα παιδιά της, απάντησε χαρακτηριστικά: “την απουσία μου”.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Διδασκάλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα