Χρήστος Σπανός: “Έχουν γράψει ότι η κόρη μου είναι η σχέση μου”

Διαβάζεται σε 3'
spanos
Χρήστος Σπανός glomex

Για τη σχέση του με την κόρη του Μαρίνα αλλά και το γαϊτανάκι των fake news όταν γράφτηκε πως η ίδια είναι η σχέση του μίλησε ο Χρήστος Σπανός σε συνέντευξή του.

Ο Χρήστος Σπανός κάθισε στον καναπέ του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογενειακή του ζωή αλλά και την κόρη του Μαρίνα.

Ο αιώνιος έφηβος… “Ερμής”, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 “Άκρως Οικογενειακόν” ως ένας από τους γιους του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, μπορεί να είναι πια ένας ώριμος άνδρας, ωστόσο διατηρεί ακόμη και σήμερα το νεανικό του στυλ.

Αυτό διαπίστωσαν βλέποντάς τον και οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι σχολίασαν πως όσα χρόνια και αν περάσουν, ο ηθοποιός παραμένει… πιτσιρίκι, με τον παρουσιαστή μάλιστα να μην μπορεί να πιστέψει πως ο ίδιος είναι πατέρας όταν βλέπει φωτογραφίες με την 21 ετών κόρη του.

“Μόνο εγώ δεν το βλέπω αυτό. Όταν απέκτησα την κόρη μου ήμουν 28. Σαφώς καταλαβαίνω ότι ο χρόνος περνάει καλά, αλλά βλέπω έναν κουρασμένο, μεσήλικα άνθρωπο. Πολλές φορές ξυπνάω και νομίζω είμαι 60. Ψυχολογικά αισθάνομαι παιδί, αυτό με σώζει νομίζω. Με κρατάει ο ενθουσιασμός στη ζωή”, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για την κόρη του, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως έχει καψούρα μαζί της και όταν συνεργάζονται μαζί, λόγω του ότι εκείνη τραγουδάει, αισθάνεται συνομίληκός της. “Πολλές φορές νιώθω ότι μαθαίνω από τη Μαρίνα. Μέχρι να αρχίσει να τραγουδάει νόμιζα ότι η νέα γενιά είναι κάτι άλλο και αρχίζω να αφουγκράζομαι ότι είναι καλύτερη γενιά από τη δική μας”, σχολίασε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η κόρη του ξεκίνησε να τραγουδάει στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με μία κιθάρα και ένα ηχείο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σχολίασε πως η σχέση του με την κόρη του είναι “στα κόκκινα”, καθώς όπως ο ίδιος έτσι και εκείνη είναι έντονη, ενώ αναφέρθηκε και στα σοκαριστικά σχόλια πριν χρόνια όταν άκουσε για πρώτη φορά πως η κόρη του είναι η σύντροφός του.

“Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω με τη Μαρίνα είναι να είμαι ο γονιός που ήθελα να έχω. Να της δημιουργήσω αυτή την ασφάλεια και να κάνει στη ζωή της αυτό που αγαπάει”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

spanos
Ο Χρήστος Σπανός με την κόρη του Μαρίνα Papadakis Press

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Σπανός:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα