Περιστέρι: Ένταση με εξωσχολικούς ανήλικους που εισήλθαν σε τάξη του 3ου ΕΠΑΛ

Διαβάζεται σε 1'
Σχολείο
Σχολείο EUROKINISSI

Συνελήφθησαν από την Αστυνομία τρεις από τους τέσσερις ανήλικους για διατάραξη της λειτουργίας Υπηρεσίας, Απειλή και Εξύβριση κατά περίπτωση

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/11) στο 3ο ΕΠΑΛ Περιστερίου από την είσοδο εξωσχολικών ανηλίκων στον χώρο του σχολείου.

Συγκεκριμένα, τέσσερις ανήλικοι (δύο 15χρονοι και δύο 16χρονοι) την στιγμή που το σχολείο τελούσε σε λειτουργία, εισήλθαν σε σχολική αίθουσα, με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από καθηγητή, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου.

Με την άφιξη του διευθυντή στην τάξη, οι ανήλικοι εξωσχολικοί ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση μαζί του και τον απείλησαν. Ο ένας 15χρονος έβρισε μάλιστα τον διευθυντή και στη συνέχεια εξήλθε του σχολείου και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, άντρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο και προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου τους τρεις ανήλικους. Τόσο ο καθηγητής όσο και ο διευθυντής αιτήθηκαν ρητά την ποινική δίωξη των κατηγορουμένων και έτσι συνελήφθησαν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο Εισαγγελέας ανηλίκων και με προφορική του εντολή οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και παρελήφθησαν από τους κηδεμόνες τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα