Π. Φάληρο: Καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι του θύματος

Διαβάζεται σε 2'
Π. Φάληρο: Καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι του θύματος
INTIME

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με τραύμα στο στήθος και λίγο αργότερα κατέληξε. Ήταν σεσημασμένος κυρίως για διακίνηση ναρκωτικών και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.

Σεσημασμένος κυρίως για υποθέσεις ναρκωτικών φέρεται να ήταν ο 56χρονος Αλβανός που δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς το βράδυ, επί της οδού Άτλαντος 44, στο Παλαιό Φάληρο, σε καρτέρι θανάτου που στήθηκε από άγνωστους δράστες έξω από το σπίτι του θύματος.

Ο 56χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές και για άλλες περιπτώσεις όπως απάτες, πλαστογραφία και λαθρεμπόριο τσιγάρων αλλά η κυρίως εγκληματική του δραστηριότητα φέρεται να ήταν τα ναρκωτικά. Είχε συλληφθεί συνολικά 5-6 φορές με τελευταία τον Μάιο του 2023 για ναρκωτικά και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρότι είχε τόσο βεβαρημένο ποινικό παρελθόν.

Οι δράστες περίμεναν να φτάσει με τη μοτοσικλέτα του έξω από το σπίτι του που σημαίνει ότι τον παρακολουθούσαν στενά και μόλις κατέβηκε από την μηχανή του, ο εκτελεστής πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του με μία σφαίρα να τον βρίσκει στο στήθος. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον χώρο για συλλογή στοιχείων και στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών που έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής συλλέγουν βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή που μπορεί να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών, ενώ τα κίνητρα αναζητούνται στην εγκληματική δραστηριότητα του θύματος και σε πιθανές διαφορές που μπορεί να δημιουργήθηκαν ανάμεσα στα κυκλώματα ναρκωτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα