Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Είναι ο θείος που λέει ‘εγώ θα κάτσω με τη νεολαία'”

Διαβάζεται σε 2'
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης INTIME

Πυρά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τη νεανική εμφάνιση του πρωθυπουργού στο τελευταίο βίντεο στο TikTok.

Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε“, τονίζει σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στον λογαριασμό του στο TikTok ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή το τελευταίο βίντεο στην ίδια πλατφόρμα, στο οποίο ο πρωθυπουργός εμφανίζεται με bucket hat για να πείσει τους νέους να κάνουν αίτηση στην πλατφόρμα για το Youth Pass.

Ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο Στέφανος Κασσελάκης παρομοίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με “τον θείο που λέει ότι θα καθίσει με τη νεολαία”, μοιράζοντας όπως είπε, “φραγκοδίφραγκα, ενώ οι νέοι ζητούν προοπτική, εργασία, παιδεία και ποιότητα ζωής”.

“Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, της χώρας που αρχές Δεκεμβρίου έχει ακόμα κενά καθηγητών στα σχολεία. Της χώρας που αντί να περισσεύει μισθός στο τέλος του μήνα, περισσεύει μήνας στο τέλος του μισθού. Της χώρας με την μεγαλύτερη ανεργία των νέων στην Ευρώπη, με το ακριβότερο σουπερμάρκετ, με την ακριβότερη ενέργεια. Της χώρας όπου οι νέοι μένουν στο πατρικό τους μέχρι τα 40 γιατί ο μισθός δεν φτάνει και τα ενοίκια είναι φωτιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει ‘εγώ θα κάτσω με τη νεολαία’ και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί να προσφέρει προοπτική, εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, σεβασμό και ευκαιρίες. Μην τους υποτιμάτε”, λέει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

@skasselakis Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε. ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα