Ταύρος με Τοξότη: Γιάννης Βούρος και Πέγκυ Σταθακοπούλου 30 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Διαβάζεται σε 2'
bouros-stathakopoulou
Γιάννης Βούρος Πέγκυ Σταθακοπούλου ANT1

Νοσταλγία έφερε η τηλεοπτική συνάντηση του Γιάννη Βούρου και της Πέγκυς Σταθακοπούλου 30 χρόνια μετά το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1, “Ταύρος με Τοξότη”.

Τριάντα χρόνια μετά το τέλος της σειράς “Ταύρος με Τοξότη” στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Βούρος και η Πέγκυ Σταθακοπούλου συναντήθηκαν ξανά και αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη και συνεργασία, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες από την εποχή εκείνη.

Οι δύο ηθοποιοί με αφορμή την ενότητα “Reunion” της εκπομπής “Πάμε Δανάη” θυμήθηκαν κάποια από τα πρώτα τους λόγια που αντάλλαξαν ως “Γιώργος” και “Ξένια” και περιέγραψαν πώς βρέθηκαν να συμπρωταγωνιστούν στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

Όπως είπε ο Γιάννης Βούρος υπήρξαν συζητήσεις και με άλλους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και σχολίασε πως αν το σενάριο παιζόταν σήμερα, με την αισθητική και τις σημερινές προδιαγραφές, με άλλους πρωταγωνιστές εκείνης της ηλικίας, θα “στεκόταν άνετα”, ενώ η Πέγκυ Σταθακοπούλου ανέφερε πως είναι πολύ σημερινό και το γεγονός ότι συναντιούνται δύο άνθρωποι που γνωρίζονται από παιδιά, πολλά χρόνια μετά, κάτι που έχει μία γοητεία.

Η ηθοποιός θυμήθηκε πλάνα από τη σειρά, που “σφράγισε” τη δεκαετία του ’90, ενώ σε άλλο σημείο ο Γιάννης Βούρος δήλωσε πως οι διαφορετικοί χαρακτήρες που υποδύθηκαν στη σειρά ήταν τελείως κόντρα με εκείνους, αφού, όπως είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, οι δυο τους ως άνθρωποι έχουν πολλά κοινά.

Οι ηθοποιοί στη συνέχεια θυμήθηκαν πως εκτός από έναν χώρο στούντιο, όλη η σειρά ήταν γυρισμένη σε εξωτερικούς χώρους, σε χαράδρες και ποτάμια, ενώ εκμυστηρεύτηκαν πως ο καθένας είχε βάλει πολλά προσωπικά στοιχεία τους στους ρόλους τους, με την Πέγκυ Σταθακοπούλου να αποκαλύπτει πως το θέμα με τις γόβες ήταν κάτι που σκέφτηκε η ίδια, αφού δεν μπορούσε να οδηγήσει φορώντας τες και έτσι έμεινε ως στοιχείο του χαρακτήρα της.

Λίγο πριν το τέλος, το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι αποκάλυψε πως η σειρά ήταν να συνεχιστεί αλλά για κάποιους λόγους αυτό δεν συνέβη, ενώ και οι δύο δήλωσαν πως θα το έκαναν ξανά.

Δείτε όσα είπαν Βούρος – Σταθακοπούλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα