H Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε το τέλος του Pretty Woman που δεν είδαμε

Διαβάζεται σε 2'
H Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε το τέλος του Pretty Woman που δεν είδαμε
H Tζούλια Ρόμπερτς είχε υπογράψει για άλλο ρόλο και τελικά, έγινε η Pretty Woman AP Photo Peter Kramer

H χρεοκοπία ενός στούντιο παραγωγής ταινιών έγινε η ευλογία της Τζούλια Ρόμπερτς. Είχε υπογράψει για έναν άρδην διαφορετικό ρόλο από αυτόν που υποδύθηκε στο Pretty Woman.

Τριάντα τρία χρόνια μετά την προβολή του Pretty Woman, η Τζούλια Ρόμπερτς είχε να κάνει μια αποκάλυψη για την ταινία που άλλαξε τη ζωή και την καριέρα της.

Κατά την εμφάνιση της στο πολυβραβευμένο Graham Norton Show που προβάλλεται στο BBC One από τον Οκτώβριο του 2009 και έχει εκατομμύρια τηλεθεατές είπε ότι «η ταινία αυτή δημιουργήθηκε για να είναι πιο σκοτεινή.

Αφηγούνταν την ιστορία της Βίβιαν, μιας τοξικομανούς γυναίκας που προσπαθούσε να κερδίσει τη ζωή της και τύχαινε να γνωρίσει έναν επιχειρηματία.

Και ο τίτλος ήταν διαφορετικός: ήταν «3000 δολάρια», ποσό που έταζε ο επιχειρηματίας στη γυναίκα για να του κρατήσει συντροφιά και να τον συνοδεύσει σε διάφορες εκδηλώσεις.

Ο σκηνοθέτης μου είχε στείλει το σενάριο και μου είπε πως θα το λατρέψω. Με παρακάλεσε να το διαβάσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Δεν μπορούσα όμως, να το κάνω γιατί με φόβιζε. Τόσο σκοτεινό ήταν. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να συνεχίζω.

Η ταινία ήταν τρομακτική, αλλά και τόσο καλή. Τελείωνε με τον επιχειρηματία να την αφήνει σε έναν παράδρομο, να της πετάει τα χρήματα και να φεύγει.

«Ήμουν πολύ υπερήφανη που είχα γίνει μέλος του «300 δολάρια». Όταν όμως, πτώχευσε το στούντιο παραγωγής σε ένα σαββατοκύριακο, συνετρίβην. Μετά, ανέλπιστα, αγόρασε τα δικαιώματα η Disney και την έκανε αστεία.

Όταν έμαθα τις εξελίξεις, αναρωτήθηκα αν θα την έκανε κινούμενα σχέδια. Δεν καταλάβαινα πώς το σενάριο αυτό μπορούσε να γίνει ταινία της Disney». Τελικά έγινε και έκανε την Ρόμπερτς παγκοσμίου φήμης ηθοποιό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα