Κίνηση στους δρόμους: Κλειστή η Θηβών λόγω φωτιάς στο οδόστρωμα – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στους δρόμους ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τα συνήθη προβλήματα κίνησης αντιμετωπίζουν οι δρόμοι της Αθήνας το πρωί της Τρίτης. Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις.

Καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα με το “καλημέρα σας” περιμένουν και σήμερα, Τετάρτη (06/12) τους οδηγούς που θα κινηθούν στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, αφού ήδη η κίνηση στους δρόμους διεξάγεται με προβλήματα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται και σήμερα στη Λ. Κηφισού, και στα δύο ρεύματα, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λ. Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της Βικέλα έως Λαχανά.

Παράλληλα, διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λ. Θηβών στο ύψος της Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ άγνωστοι έβαλαν φωτιά προκαλώντας μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση και ουρά οχημάτων.

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση σε τμήματα της Αλεξάνδρας, στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου, στη Βασ. Αμαλίας και τη Φιλελλήνων. Συμφόρηση παρατηρείται και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, η Μεσογείων προς το κέντρο, η Ποσειδώνος προς τον Πειραιά και η Αλίμου – Κατεχάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η σημερινή είναι ημέρα κινητοποιήσεων για τους οδηγούς ταξί, οι οποίοι αντιδρούν στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, καθώς το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ανακοίνωσε απεργία για την Τετάρτη (6/12).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα